Κεφαλονιά: Η δυνατή βροχή έριξε το αυτοκίνητο σε χωράφι - Φωτογραφίες
Δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός
Ακραία καιρικά φαινόμενα πλήττουν από χθες όλη την Ελλάδα. Στην Κεφαλονιά η δυνατή βροχόπτωση οδήγησε ένα αυτοκίνητο σε χωράφι, δίχως ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Αργοστόλι Πόρο, κοντά στα Σιμωτάτα.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.