Συνελήφθη η Σέρβα των «Ροζ Πανθήρων»

Συνελήφθη η Σέρβα των «Ροζ Πανθήρων»

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται η 43χρονη πρώην μπασκετμπολίστρια, Όλια Κρίκοβιτς, κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση "Ροζ Πάνθηρες" η οποία είχε αποδράσει τον περασμένο Ιούλιο από τις φυλακές Κορυδαλλού

Συνελήφθη η Σέρβα των «Ροζ Πανθήρων»
Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται η 43χρονη πρώην μπασκετμπολίστρια, Όλια Κρίκοβιτς, κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση "Ροζ Πάνθηρες" η οποία είχε αποδράσει τον περασμένο Ιούλιο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 43χρονη Σέρβα συνελήφθη στο Ελληνικό, μετά από επιχείρηση για τη σύλληψη των δραστών ληστείας κοσμηματοπωλείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Ηλιούπολη. Σε παράλληλη επιχείρηση συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα Σερβικής καταγωγής στο Καβούρι τα οποία φέρονται να είναι μέλη της οργάνωσης  "Ροζ Πάνθηρες".

Θυμίζουμε ότι η απόδρασή της έγινε αφού είχε δεχθεί την επίσκεψη ενός άνδρα, ο οποίος την επισκέφθηκε για να την προμηθεύσει με χρώματα και μπογιές, καθώς η κρατούμενη πρώην μπασκετμπολίστρια απασχολούνταν μέσα στη φυλακή με γκράφιτι και ζωγραφική.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται επίσης ότι συλλήψεις μελών της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» είχαν γίνει από την ασφάλεια Αττικής τον περασμένο Μάρτιο.

Πρόκειται, εκτός από την 43χρονη, για δυο ακόμη άνδρες ένα 20χρονο και έναν 36χρονο, οι οποίοι ετοίμαζαν μια ακόμη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο. Πρόκειται για διεθνή εγκληματική οργάνωση που με …ειδίκευση σε ληστείες  κυρίως σε κοσμηματοπωλεία αλλά και σε καταστήματα ένδυσης, οπτικών και ειδών κινητής τηλεφωνίας, σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Οι δύο άντρες, σέρβικης επίσης καταγωγής είχαν συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Θησέως, ενώ η 43χρονη είχε συλληφθεί σε διαμέρισμα στο Χολαργό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης