Τεράστιες καταστροφές άφησε πίσω της η πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε τα παράλια της Λάρισα την περασμένη Κυριακή, με τον Αγιόκαμπο να θυμίζει «κρανίου τόπο».
Η σφοδρή βροχόπτωση, σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους και τον ισχυρό κυματισμό, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές και επιχειρήσεις. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ μεγάλες ποσότητες φερτών υλικών κάλυψαν παραλιακά σημεία και ιδιωτικές περιουσίες.
Το βίντεο που δημοσιεύει σήμερα η τοπική ιστοσελίδα onlarissa.gr αποτυπώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τη σφοδρότητα των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας