Αυξημένη είναι η κυκλοφορία και στην λεωφόρο Αθηνών μέχρι τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά και κατά τόπου στην λεωφόρο Κηφισίας, όπως και στη Μεσογείων, στην λεωφόρο Καρέα, αλλά και στους δρόμους από και προς το λιμάνι του Πειραιά.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο την ΕΛΑΣ, κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εμμανουήλ Μπενάκη όπου νωρίτερα είχε διακοπεί από το ύψος της οδού Σταδίου έως την οδό Πανεπιστημίου λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ.
Εικόνα της κίνησης, ώρα 09:30
Σύμφωνα με την Τροχαία, προβλήματα αυτή τη στιγμή παρατηρούνται στους εξής οδικούς άξονες το Λεκανοπεδίου:
Κλείσιμο
-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος)
-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)
-Λ. Κηφισού ( Ανοδος)
-Αλεξάνδρας
-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
-Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
-Λ. Κηφισίας (άνοδος)
-Λ. Κηφισίας (κάθοδος)
-Βασ. Σοφίας (άνοδος)
-Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
-Βασ. Κωνσταντίνου
-Σταδίου
-Βασ. Αμαλίας
-Φιλελλήνων
-Λ. Βουλιαγμένης
-Λ. Ποσειδώνος (Πηγαδάκια έως Αλίμου - ρεύμα προς Πειραιά)
-Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη
-Αττική Οδός
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 20'-25' από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/GPUtKYk96r
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.