Με αποδοκιμασίες αντέδρασε το κοινό που παρακολουθούσε τη Eurovision στη Βιέννη όταν το τραγούσι πέρασε για λίγο πρώτο.
Αυτό συνέβη κατά την ανακοίνωση των ψήφων από το κοινό μέσω τηλεφώνου, όταν το Michelle του Νοάμ Μπετάν πέρασε πρώτο στη συνολική βαθμολογία.
Οι αποδοκιμασίες από μέρος του κοινού πέρασαν από τα μικρόφωνα και ακούστηκαν στη ζωντανή μετάδοση. Ο Guardian αναφέρει ότι οι αποδοκιμασίες ακούστηκαν επειδή κάποιοι θεατές φώναζαν συνέχεια «Ισραήλ, Ισραήλ».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.