Για τις 22 Σεπτεμβρίου 2025 αναβλήθηκε η δίκη του καρδιοχειρουργού Δημήτρη Λυμπεριάδη για το πλημμέλημα της δωροληψίας. Ο κατηγορούμενος απουσίαζε από το δικαστήριο.
Όπως ενημέρωσε την έδρα ο δικηγόρος του, ο κατηγορούμενος υπέστη κάκωση στη μέση του έπειτα από πτώση από καρέκλα και πρέπει να παραμείνει κλινήρης στο σπίτι του με μερική ακινησία.
Απούσα από τη δικαστική αίθουσα ήταν και η καταγγέλλουσα, με τον δικηγόρο της να κάνει γνωστό ότι έπρεπε να βρίσκεται δίπλα στο χειρουργημένο σύζυγό της.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.