Μία ακόμη επιχείρηση διάσωσης μεταναστών και προσφύγων πραγματοποιήθηκε από το Λιμενικό Σώμα στην Κρήτη.
Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού και Διάσωσης του Σώματος, οι λιμενικές αρχές εντόπισαν τρεις λέμβους με πολυάριθμους επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή, 20 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου, και προχώρησαν άμεσα στη διάσωσή τους. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 181 άτομα.
Οι διασωθέντες μεταφέρονται με ασφάλεια στο λιμάνι της Γαύδου, όπου θα τους παρασχεθεί η απαραίτητη φροντίδα. Στην περιοχή πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι έντασης 4 μποφόρ, χωρίς όμως να δυσχεραίνουν την επιχείρηση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη