Διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε ο διευθυντής της υπηρεσίας - Τι λέει η ΕΛΑΣ

Διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε ο διευθυντής της υπηρεσίας - Τι λέει η ΕΛΑΣ

Στο σημείο στάλθηκε συνεργείο της Δ.Ε.Ε για εξερεύνηση του χώρου και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων

astynomia
Διάρρηξη στα γραφεία της διεύθυνσης εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία ο αρμόδιος διευθυντής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο διευθυντής εκλογών της κεντρικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία πως την Παρασκευή 26 Απριλίου το μεσημέρι και ενώ ο ίδιος απουσίαζε από το γραφείο, ενημερώθηκε από υπάλληλο της διεύθυνσης πως έχει γίνει διάρρηξη στον χώρο.

Ο ίδιος σημειώνει πως δεν γνωρίζει εάν αφαιρεθεί κάτι από τον χώρο ωστόσο φέρεται να κατέθεσε πως στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές υπάρχουν σημαντικά δημόσια έγγραφα τα οποία φοβάται μην έχουν αντιγραφεί η έχουν αλλοιωθεί. Στο σημείο στάλθηκε συνεργείο της Δ.Ε.Ε για εξερεύνηση του χώρου και λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι για το περιστατικό διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι σχετικά με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως, η οποία αφορά σε διάρρηξη σε χώρους όπου στεγάζεται η Διεύθυνση εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ για τα αποτελέσματα των ερευνών θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Ειδήσεις σήμερα:

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Η γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το διαζύγιο

ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει σε βιβλίο της πως σκότωσε το «άχρηστο» κυνηγόσκυλό της

Ουκρανία: Αγώνας δρόμου για τους Patriot της Δύσης - Η άρνηση της Ελλάδας και οι αντιρρήσεις της Ισπανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης