ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει σε βιβλίο της πως σκότωσε το «άχρηστο» κυνηγόσκυλό της

ΗΠΑ: Η πιθανή αντιπρόεδρος του Τραμπ περιγράφει σε βιβλίο της πως σκότωσε το «άχρηστο» κυνηγόσκυλό της

«Αγαπάμε τα ζώα, αλλά δύσκολες αποφάσεις όπως αυτή συμβαίνουν συνέχεια σε μια φάρμα», έγραψε στο Χ δικαιολογώντας την πράξη της

MixCollage-27-Apr-2024-02-09-AM-8644
Η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ, η οποία φημολογείται ότι θα είναι η αντιπρόεδρος του Ντόναλντ Τραμπ σε περίπτωση που ο Ρεπουμπλικάνος νικήσει τον Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, περιγράφει στο νέο της βιβλίο πως πυροβόλησε και σκότωσε ένα από τα σκυλιά της επειδή ήταν «άχρηστο» - και μια κατσίκα που την βρήκε «αηδιαστική».

Η 52χρονη Ρεπουμπλικανή γράφει για το πως σκότωσε τα ζώα στα απομνημονεύματα της σημειώνοντας ότι είναι διατεθειμένη να κάνει «δύσκολα και άσχημα» πράγματα όταν χρειαστεί, σύμφωνα με τον Guardian.



Κλείσιμο
«Ο Κρίκετ ήταν ένα πόιντερ, περίπου 14 μηνών», είπε για το κουτάβι που σκότωσε επειδή όπως ισχυρίζεται ήταν «επιθετικός» και «μη εκπαιδεύσιμος».

Η Νόεμ πήρε τον Κρίκετ σε ένα κυνήγι για να μάθει από άλλα σκυλιά - αλλά αντ' αυτού κατέστρεψε το κυνήγι καθώς επιτέθηκε σε κάποια κοτόπουλα σαν «εκπαιδευμένος δολοφόνος», γράφει η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα.

«Μισούσα αυτό το σκυλί», συνέχισε η Νόεμ, αποκαλώντας τον Κρίκετ «επικίνδυνο για όποιον ερχόταν σε επαφή» και «λιγότερο από άχρηστο… ως κυνηγετικό σκυλί».

«Εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να τον σκοτώσω».

Η Νοέμ, η οποία επίσης εκπροσώπησε την πολιτεία της στο Κογκρέσο για οκτώ χρόνια, ενώ κατά την περίοδο του κορωνοϊού στήριξε το αντιεμβολιαστικό κίνημα, εξήγησε ότι στη συνέχεια πήρε το όπλο της και οδήγησε τον Κρίκετ σε ένα λάκκο.

«Δεν ήταν ευχάριστη δουλειά», είπε, «αλλά έπρεπε να γίνει».

Θυμήθηκε πώς η κόρη της, Κένεντι όταν γύρισε σπίτι από το σχολείο εκείνη την ημέρα αναζήτησε το κουτάβι.

Στο βιβλίο της δεν ανέφερε ακριβώς πότε σκοτώθηκε ο Κρίκετ, όμως δεν ήταν και το μοναδικό ζώο που πυροβόλησε η πολιτικός.



Η Νόεμ εξήγησε επίσης πώς σκότωσε ένα «κακό» αρσενικό κατσίκι επειδή μύριζε, ήταν «αηδιαστικό» και κυνηγούσε τα παιδιά της.

Η κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα - για την οποία ο Τραμπ είπε ότι είναι στη λίστα του ως υποψήφια Αντιπρόεδρος - θέλησε να δικαιολογήσει τις πράξεις της μετά την δημοσίευση των Gurdian γράφοντας στο Χ:

«Αγαπάμε τα ζώα, αλλά δύσκολες αποφάσεις όπως αυτή συμβαίνουν συνέχεια σε μια φάρμα».





Ειδήσεις σήμερα:

Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος

Ολυμπιακή Φλόγα: Στον δρόμο για το Παρίσι - Δείτε βίντεο από την τελετή παράδοσης στο Καλλιμάρμαρο

Αργεντινή: Μία 60χρονη στέφθηκε Μις Μπουένος Άιρες - Είναι η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που κατακτά τον τίτλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης