Στο νοσοκομείο Γεννηματάς, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, έχει διακομιστεί ο τραυματίας μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη έξω από το γήπεδο Ανδρέας Βαρίκας την ώρα της διεξαγωγής αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ Πανιωνίου και ΟΦΗ. Ο δράστης αναζητείται.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αγίου Ανδρεου, όπου και βρέθηκαν τρεις σφαίρες και ενας κάλυκας.
Το ΕΚΑΒ έσπευσε νωρίτερα στο σημείο, όπως και οι δυνάμεις της Άμεσης Δράσης.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για επεισόδιο που δεν είχε οπαδικά κίνητρα. Σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο οπαδούς του Πανιωνίου για μεταξύ τους διαφορές.
Ο δράστης που άνοιξε πυρ φέρεται να είναι 30 χρονών, με το θύμα της επίθεσης να έχει δώσει τα στοιχεία του στις Αρχές.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς