Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές έστησαν μπλόκο στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του Λακκώματος, με αποτέλεσμα τα 40 περίπου τρακτέρ που πραγματοποιούσαν πορεία, να σταματήσουν στο σημείο και να αποκλείσουν και τις δύο οδικές αρτηρίες της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, με αποτέλεσμα να έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων.
Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν έχει βρεθεί μέση λύση μεταξύ αγροτών και Αστυνομίας, ώστε να προχωρήσει το κομβόι, που ξεκίνησε γύρω στις 09:30 π.μ. από τον κόμβο Μουδανιών, με προορισμό το ΥΜΑΘ, ώστε να παραδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.
Κλείσιμο
«Μας σταμάτησαν στο ύψος του Λακκώματος και μας είπαν ότι αν θέλουμε να παραδώσουμε το ψήφισμα στο Υπουργείο, θα πρέπει να πάμε με τα αυτοκίνητά μας και δίχως τρακτέρ. Έτσι, προχωρήσαμε ολοκληρωτικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών», είπε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Ορμύλιας, Χρήστος Τσιπέλης.
Στα Τρίκαλα μπήκαν με τα τρακτέρ τους οι αγρότες
Αποφασισμένοι να εντείνουμε τον αγώνα μας δηλώνουν οι αγρότες των Τρικάλων.
Οι συντονιστικές επιτροπές των μπλόκων Ζάρκου και Βασιλικής μαζί με την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Τρικάλων «Η Άνοιξη», κατέβηκαν με τα αγροτικά τους μηχανήματα μέσα στο κέντρο των Τρικάλων. Η προσυγκέντρωση των αγροτικών μηχανημάτων για το συντονισμό της κινητοποίησης έγινε νωρίτερα στην περιφερειακή οδό Τρικάλων-Ιωαννίνων, στο Κολυμβητήριο Τρικάλων.
Οι αγρότες των Τρικάλων καλούν όλους τους φορείς του νομού να δηλώσουν την συμπαράστασή στους στον δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή τους, με αποφάσεις αλληλεγγύης, ψηφίσματα, επισκέψεις στα μπλόκα, καθώς και με την οικονομική τους συνδρομή, για τις ανάγκες του αγώνα τους. Όπως αναφέρουν, ήδη έχουν εκφραστεί αρκετοί φορείς, δίνοντας και οικονομική ενίσχυση.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.