Καλλιθέα: »Φοβήθηκα, μου έσκισαν τα χείλη» είπε ο 13χρονος στους αστυνομικούς για την ενέδρα από 4 ανήλικους

Καλλιθέα: »Φοβήθηκα, μου έσκισαν τα χείλη» είπε ο 13χρονος στους αστυνομικούς για την ενέδρα από 4 ανήλικους

«Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε», είπαν στον 13χρονο στην Καλλιθέα οι ανήλικοι που ήθελαν να τον ληστέψουν

agori_kakopoiisi_arthro
«Φοβήθηκα». Με τη λέξη αυτή εξήγησε στους αστυνομικούς ο 13χρονος μαθητής από την Καλλιθέα όσα συνέβησαν στην ενέδρα που του έστησε ομάδα τεσσάρων ανηλίκων με σκοπό να τον ληστέψουν.

Όπως είπε στους αστυνομικούς οι τέσσερις ανήλικοι - τον έναν τον αναγνώρισε ως 16χρονο μαθητή Γυμνασίου - τον χτύπησαν και του έσκισαν τα χείλη στην επίθεση που έγινε όταν ο 13χρονος  είχε τελειώσει το μάθημά του στο φροντιστήριο το απόγευμα της Παρασκευής. 

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο όταν στην οδό Λασκαρίδου κοντά στην πλατεία με σταμάτησε ο …. Μου ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω να μιλήσουμε και δέχτηκα. Τότε χωρίς λόγο μου λέει ‘γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε’. Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου, μου το τράβηξε για να μου το πάρει. Τράβηξα το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω. Τότε, ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν», είπε ο 13χρονος στους αστυνομικούς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyw9dszbifpt)

Η ενέδρα των τεσσάρων ανήλικων έγινε με αρχηγό τον 16χρονο ο οποίος πλησίασε τον 13χρονο, του ζήτησε να πάνε λίγο μακρύτερα από το φροντιστήριο και του είπε: «Γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε»

Εκείνη τη στιγμή, όπως περιέγραψε ο 13χρονος, έβγαλε από την τσέπη το κινητό του τηλέφωνο με έναν από τους άλλους τρεις ανήλικους να προσπαθεί να του το αρπάξει. Στην κίνηση αυτή ο 13χρονος αντέδρασε, έβαλε το κινητό στην τσέπη και προσπάθησε να φύγει. 

Μετά τον ξυλοδαρμό, οι ανήλικοι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σταρ των τηλεπαιχνιδιών - Ποιοι ετοιμάζουν τις ερωτήσεις και ποιοι έχουν ρόλο-κλειδί

Κλεφτοπόλεμος Κασσελάκη με Παππά και Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πολυχρονόπουλος έβγαζε κάρτες σε άστεγους και ναρκομανείς, καταγγέλλει πρώην εθελόντρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης