Στιγμές τρόμου έζησε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 13χρονος μαθητής στην Καλλιθέα όταν του έστησε ενέδρα μια ομάδα ανηλίκων με σκοπό να τον ληστέψουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν αφού ο 13χρονος είχε τελειώσει το μάθημά του στο φροντιστήριο.
Τότε όπως κατήγγειλε ο ανήλικος στη μήνυση που υπέβαλε, τον πλησίασε ένας 16χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Καλλιθέα ο οποίος ήταν μαζί με άλλα τρία ανήλικα αγόρια.
Βάσει όσων είπε στους αστυνομικούς ο 13χρονος, ο 16χρονος του ζήτησε να πάνε να μιλήσουν λίγο παρακάτω και όταν αυτό συνέβη φέρεται να του είπε «γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε».
Εκείνη τη στιγμή ο 13χρονος έβγαλε από την τσέπη το κινητό του τηλέφωνο με έναν από τους άλλους τρεις ανήλικους να προσπαθεί να του το αρπάξει.
Στην κίνηση αυτή ο 13χρονος αντέδρασε, έβαλε το κινητό στην τσέπη και προσπάθησε να φύγει και τότε ο ίδιος ανήλικος, ο οποίος ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί, τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι προκαλώντας του τραύματα στα χείλη, στα ούλα και στα ζυγωματικά.
Μετά τις γροθιές οι τρεις ανήλικοι και ο 16χρονος διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.