Λαζόπουλος για Νταλάρα: Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι νότες

Λαζόπουλος για Νταλάρα: Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι νότες

«Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω μαζί του στο θέμα των δημοσιογράφων» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του

lazopoulos
Τη δική του τοποθέτηση πάνω στον τρόπο με τον οποίο ο Γιώργος Νταλάρας αντιμετώπισε τους δημοσιογράφους, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μέσα από το podcast του, ο Λάκης Λαζόπουλος αρχικά ανέφερε: «Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ, δε διαθέτει καθόλου».

«Εγώ μάλιστα, ήμουν μάρτυρας στην περιβόητη δίκη του Τζίμη Πανούση με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του, είναι οι νότες. Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω μαζί του στο θέμα των δημοσιογράφων. Μαζεύονται σαν “ύαινες” και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί», συμπλήρωσε.

«Επιτρέψτε μου να πω ότι όπως στον βιασμό έτσι και στον τηλεβιασμό όταν ο ερωτώμενος λέει όχι, πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το όχι, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, υπάρχει το αδίκημα του τηλεβιασμού. Η λογική του ότι ο δημοσιογράφος παίρνει ένα μεροκάματο και ο άλλος είναι υποχρεωμένος να απαντάει, είναι λάθος», τόνισε κλείνοντας ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε από το 12:00 και μετά

Λάκης Λαζόπουλος: Ένας Νταλάρας δεν φέρνει την άνοιξη (Επεισόδιο 12ο)


Πριν από περίπου μια εβδομάδα, ο Γιώργος Νταλάρας έδειξε τον εκνευρισμό του σε ρεπόρτερ που τον περίμεναν να βγει από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Οι δημοσιογράφοι όμως από τις τηλεοπτικές εκπομπές θέλησαν να τον ρωτήσουν σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε πριν από μερικές ημέρες, για τους καλλιτέχνες του σήμερα, με αναφορές στον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που σχολιάστηκαν.

Η αντίδραση του τραγουδιστή ήταν έντονη και ξέσπασε στους ρεπόρτερ που του έκαναν τις ερωτήσεις. Αρχικά σε ήπιο τόνο, ο Γιώργος Νταλάρας είπε: «Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Τσιτσάνη;».


Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjed3xt9epl)

Στην πορεία, μια δημοσιογράφος του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην κριτική που του άσκησε, με τον Γιώργο Νταλάρα να απαντά: «Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Οι δημοσιογράφοι συνέχιζαν να τον ρωτούν, προκαλώντας του εκνευρισμό. Ο Γιώργος Νταλάρας ξέσπασε εναντίον τους, λέγοντας: «Να ρωτήσω κάτι, αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε. Δεν είναι δημοσιογραφία αυτό αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη θα ντραπείς. Στη βράση δεν κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει "είναι ντροπή αυτό που κάνεις"».

Η ρεπόρτερ, στην οποία απευθύνθηκε του είπε «είναι η δουλειά μου» και της απάντησε: «Νομίζεις, η δουλειά δεν είναι να κάνεις οτιδήποτε, όποτε σας τύχει. Να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε, εγώ είμαι ο ίδιος από το 1969».

Οι πολυσυζητημένες δηλώσεις του
Ο τραγουδιστής είπε πριν μέρες, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ότι: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης».

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8deqwgo5vl)
Η αναφορά του δε, για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» δήλωσε ο Γιώργος Νταλάρας. 



Ειδήσεις σήμερα:

«Το πρόβλημα ήταν ότι έδειχνα υπερβολικά σέξι»: Η Σάνα Μαρίν μιλά για το viral video με τον ξέφρενο χορό της

Κακοκαιρία εξπρές προ των πυλών - Χιόνια και στην Αττική, από την Πεντέλη και πάνω, βλέπει ο Μαρουσάκης

Η ατάκα της Τζάκρη που άφησε σύξυλους τους ακροατές: Η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες... τον ήπιαμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης