Ο τραγουδιστής, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», πριν μερικές ημέρες, είπε χαρακτηριστικά: «Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει "Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό". Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος».
Η δε αναφορά του για μπιφτέκια και λουκάνικα, εκτιμήθηκε ότι αφορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό, που πριν μήνες έκανε σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» πρόσθεσε.
Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyf6l7y3af09)
Η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο αεροδρόμιο και η ρεπόρτερ τον ρώτησε για τη δήλωση του Γιώργου Νταλάρα. Ο τραγουδιστής είπε: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι ένα τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα» και απέφυγε να κάνει επιπλέον σχόλιο σχετικά με αυτό.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).