Χανιά: Ανήλικοι ξάφρισαν ηλεκτρονικά τσιγάρα από μαγαζί

Χανιά: Ανήλικοι ξάφρισαν ηλεκτρονικά τσιγάρα από μαγαζί

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους τρεις ανήλικους και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή 

E-Tsigaro
Με το πρόσχημα ότι ήθελαν να αγοράσουν ένα αξεσουάρ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο του πατέρα τους μπήκαν σε ένα κατάστημα στα Χανιά τρεις ανήλικοι, αλλά όταν έφυγαν η υπάλληλος διαπίστωσε από το κλειστό κύκλωμα ότι είχαν καταφέρει να την απασχολήσουν για να ξαφρίσουν αρκετά προϊόντα.

Παρ' όλο που οι ανήλικοι κατάλαβαν ότι τους κατέγραφε η κάμερα του καταστήματος, ο ένας βρήκε ευκαιρία να «βουτήξει» μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου όταν η υπάλληλος δεν τον πρόσεχε, ενώ και οι άλλοι δύο άρπαξαν επτά ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης. Έπειτα, πλήρωσαν κανονικά το προϊόν που αγόρασαν και έφυγαν.

Η κλοπή έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και το οπτικό υλικό παραδόθηκε από την εργαζόμενη και τον εργοδότη της στην Αστυνομία, οι άνδρες της οποίας προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους τρεις ανήλικους και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπή από κοινού σε βάρος τους, ενώ και οι γονείς τους θα κατηγορηθούν για πλημμελή εποπτεία τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Μόλις 22 οι γυναίκες δήμαρχοι στους 332 δήμους της χώρας


Τα «κλειδιά» της νίκης Δούκα και της ήττας Μπακογιάννη στον δήμο ΑθηναίωνΤα «κλειδιά» της νίκης Δούκα και της ήττας Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων

Ποια είναι η πράκτορας που ενέπνευσε τον χαρακτήρα της Τζόντι Φόστερ στη «Σιωπή των Αμνών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης