Η κλοπή των κοσμημάτων της με μυστηριώδη τρόπο πριν από λίγο καιρό μέσα από το σπίτι της στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας, είχε αναγκάσει την ιδιοκτήτρια να τοποθετήσει κάμερες ασφαλείας. Έτσι, την ώρα που έλειπε το πρωί της Παρασκευής, είδε σε live μετάδοση μια γυναίκα να έχει τρυπώσει μέσα και να κλέβει!
Η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία και στο σπίτι της έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, οι οποίοι συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω την εισβολέα. Όπως αποδείχθηκε, ήταν μια γειτόνισσα που είχε αποσπάσει τα κλειδιά του σπιτιού από μια άλλη ηλικιωμένη γειτόνισσα στην οποία τα είχε εμπιστευτεί η ιδιοκτήτρια και είχε τσεπώσει 100 ευρώ!
Η μαυροντυμένη δράστιδα ισχυρίστηκε ότι είναι κλεπτομανής, σύμφωνα με το lamiareport.gr. Όμως, δεν απέφυγε τον σχηματισμό δικογραφίας για κλοπή με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ εξετάζεται και αν η ίδια είχε κλέψει τα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;