Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Είδα τις τελευταίες του ανάσες, είχε διαύγεια μέχρι το τέλος» λέει ο θείος του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: «Είδα τις τελευταίες του ανάσες, είχε διαύγεια μέχρι το τέλος» λέει ο θείος του

«Πρέπει να δούμε τον Νικολαΐδη ως παράδειγμα και να αλλάξουμε αυτή τη σάπια κοινωνια» είπε εμφανώς συγκινημένος ο θείος του Ολυμπιονίκη

alexandros-nikolaidis-theios
Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, που έφυγε νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 43 ετών, οι συγγενείς του οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν είναι πια μαζί τους ο μεγάλος αθλητής και άνθρωπος.

«Είμαστε υπερήφανοι που κάναμε ένα παιδί που απέδειξε και με τη ζωή και με τον θάνατο ότι αυτή η κοινωνία πρέπει να αλλάξει. Πρέπει να δούμε τον Νικολαΐδη ως παράδειγμα και να αλλάξουμε αυτή τη σάπια κοινωνια» δήλωσε ο εμφανώς συγκινημένος ο θείος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Νιώθω τυχερός που έζησα μαζί του τόσες χαρές αλλά και ήττες. Είμαι τυχερός που έζησα τρίτους Ολυμπιακούς αγώνες. Θέλω να θυμάμαι μόνο αυτά και ο κόσμος να ξέρει από τον Αλέξη ότι μπορούμε την κοινωνία να την αλλάξουμε» πρόσθεσε ο ίδιος.

«Είδα τις τελευταίες του ανάσες, ήταν πολύ δυνατό παιδί, είμαι πολύ κοντός για να πω πράγματα για έναν τέτοιο ψηλό» συμπλήρωσε ενώ αποκάλυψε ότι το κείμενο του αποχαιρετισμού του Αλέξανδρου Νικολαΐδη «δεν το γνώριζε η οικογένεια, το γνώριζε η σύζυγός του. Είχε διαύγεια μέχρι την τελευταία στιγμή».

Κηδεία Αλέξανδρου Νικολαΐδη


Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών και την πίστεψα» λέει ο 33χρονος που συνελήφθη για δύο βιασμούς της ανήλικης

Σωτήρης Τσιόδρας: Τρία κακά και ένα καλό σενάριο για το μέλλον της πανδημίας - Πότε θα χρειαστούμε νέα εμβόλια

Από τον Μπάντι μέχρι τον Ντάμερ - Οι serial killers έχουν «κυριεύσει» τη μικρή οθόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης