Πυρκαγιά στο Άγιο Όρος: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις επιχειρούν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά στην περιοχή μεταξύ της Μονής Δοχειαρίου και Κωνσταμονίτου – Ανησυχία για την εξέλιξη του μετώπου
Όλο το βράδυ αναμένεται ότι θα συνεχιστεί η επιχείρηση της πυροσβεστικής στην πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι του Σαββάτου στοΆγιο Όρος.
Στο σημείο βρίσκονται 115 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 33 οχήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, θα επανέλθουν και τα εναέρια μέσα. Νωρίτερα, πάνω από το σημείο της πυρκαγιάς ρίψεις πραγματοποιούσαν 7 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.
Συνδρομή παρέχουν εθελοντές καθώς και μηχανήματα έργου και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Παράλληλα, με έκτακτα δρομολόγια γινόταν συνεχής μεταφορά πυροσβεστικών οχημάτων από την Ουρανούπολη και την Τρυπητή.
Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση ανάμεσα στις Μονές Δοχειαρίου και Κωνσταμονίτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχει απειλή για τις μονές και τα κελιά. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει πώς θα εξελιχθεί το μέτωπο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.