Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε σε κατάστημα, άρπαξε την υπάλληλο και ζητούσε λύτρα

Θεσσαλονίκη: Μπούκαρε σε κατάστημα, άρπαξε την υπάλληλο και ζητούσε λύτρα

37χρονος δράστης ελληνικής καταγωγής, έφτασε στην επιχείρηση που εργάζεται το θύμα, στην οποία δούλευε και ο ίδιος στο παρελθόν και αφού την ακινητοποίησε, στη συνέχεια την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο 

peripoliko
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα, ακινητοποίησε και άρπαξε μια 44χρονη γυναίκα μέσα από την επιχείρηση που εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος δράστης ελληνικής καταγωγής, έφτασε στην επιχείρηση που εργάζεται το θύμα, στην οποία δούλευε και ο ίδιος στο παρελθόν και αφού την ακινητοποίησε, στη συνέχεια την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο και την οδήγησε έξω από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων, σε κοντινή απόσταση.

Τότε, της έδωσε ένα σημείωμα που έγραφε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, άνω των δέκα εκατομμυρίων ευρώ και της ζήτησε να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης που εργαζόταν προκειμένου να του το παραδώσουν. Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να την απειλούσε διαρκώς για τη σωματική της ακεραιότητα σε περίπτωση που δεν έκανε όσα της έλεγε.

Ο δράστης στη συνέχεια άφησε ελεύθερη την 44χρονη γυναίκα, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο, τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 37χρονος είναι της αρπαγής και της απόπειρας εκβίασης.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΗΕ επιβεβαιώνει τον θάνατο 636 αμάχων στην Ουκρανία, παιδιά οι 46 από αυτούς

Παύση στις διαπραγματεύσεις Ρωσίας - Ουκρανίας για την εκεχειρία, συνεχίζονται αύριο

Ρωσικές δυνάμεις «χτύπησαν» γραμμή υψηλής τάσης στο Τσερνόμπιλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης