Άγιος Παντελεήμονας: Πακιστανός κρατούσε σπίτι του ανήλικη για έξι μήνες

Άγιος Παντελεήμονας: Πακιστανός κρατούσε σπίτι του ανήλικη για έξι μήνες

Η ανήλικη κοπέλα βρέθηκε σε ίδρυμα από μικρή, παρατημένη από τους γονείς της, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός της πέθανε από ναρκωτικά

peripoliko_mera_art
Σοκάρει το περιστατικό αρπαγής ανήλικης κοπέλας, από έναν Πακιστανό 29 ετών, ο οποίος την κρατούσε στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα για έξι μήνες μέχρι να την εντοπίσει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, η ανήλικη κοπέλα με καταγωγή από την Αλβανία, είχε φύγει από ίδρυμα της Παλλήνης, καθώς δεν της άρεσε πλέον η δομή φιλοξενίας. Μετά από αρκετά χρόνια στον ίδιο χώρο αποφάσισε να το σκάσει.

Τον Ιούλιο του 2021, γνώρισε στην περιοχή της Ομόνοιας τον 28χρονο τότε Πακιστανό που της παρουσιάστηκε ως 21χρονος και την έπεισε να πάει να μείνει μαζί του στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα.

Το άτυχο κορίτσι, σύμφωνα με την ίδια, έμεινε μαζί με τον Πακιστανό στο σπίτι του για έξι μήνες έχοντας μάλιστα συνάψη και ερωτική σχέση μαζί του, ενώ στο σπίτι του ανα διαστήματα έμεναν και άλλα άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανήλικη κοπέλα βρέθηκε στο ίδρυμα, παρατημένη από τους γονείς της, ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός της πέθανε από ναρκωτικά σε μικρή ηλικία.

dikigoros-agios-pantelimonas
Κλείσιμο


Ο Πακιστανός κατηγορείται για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας, ενώ έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερος ενώ για την υπόθεση θα ερευνηθούν άλλα δύο άτομα.

Ο Δημήτριος Ζορμπάς, συνήγορος υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων μεταξύ άλλων υπογράμμισε στο protothema.gr ότι «Λόγω της ανηλικότητας του φερόμενου ως θύματος, οφείλουμε όλοι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι εντολείς μου εξέθεσαν τα πραγματικά περιστατικά ενώπιον της ανακρίτριας και ουσιαστικά αποδυναμώθηκε το κατηγορητήριο, όπως ήταν αναμενόμενο. Και οι τρεις φερόμενοι ως δράστες της αρπαγής της ανήλικης, αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους». 

Ειδήσεις σήμερα:

Έφτασαν στην Τανάγρα τα πρώτα Rafale από τη Γαλλία - Πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη

Θεοδωρικάκος: 180 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας έχουν αντιμετωπιστεί από την αστυνομία της Θεσσαλονίκης

Πώς θα δηλώσετε τις αλλαγές στην περιουσιακή σας κατάσταση στο Ε9
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης