Θεσσαλονίκη: Άρση της απόφασης για αναστολή λειτουργίας του λιανεμπορίου ζητούν οι έμποροι
Δείτε την ανακοίνωση της Ομοσπονδιας των εμπορικών συλλόγων του νομού
Να πάρει πίσω την απόφασή της και να επιτρέψει τηνλειτουργία των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη από την προσεχή Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, καλεί την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).
Στην ανακοίνωσή της η ΟΕΕΘ κάνει λόγο για «απαράδεκτη απόφαση, η οποία δοκιμάζει και άλλο τις αντοχές χιλιάδων επαγγελματιών και εμπόρων της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εδώ και ένα χρόνο δίνουν μάχη επιβίωσης, λόγω της πανδημίας» και δηλώνει ότι «είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των επαγγελματιών και των εμπόρων του νομού».
Επιπλέον, στην ανακοίνωσή της η ΟΕΕΘ, αναφέρει ότι «μας προκαλεί δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι η κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να αναστείλει το άνοιγμα της αγοράς για μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες είχε 350 κρούσματα, όταν την ίδια ώρα, στην Αθήνα όπου καταγράφεται το 60% του συνόλου των κρουσμάτων της χώρας και οι ΜΕΘ έχουν πληρότητα 100%, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα 5/4».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.