Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 86χρονο σημειώθηκε το πρωί στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Ποταμιάς, στο Κιλκίς.
Υπό συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, με συνέπεια αυτό να ξεφύγει από το οδόστρωμα και να ανατραπεί, προσκρούοντας σε παρακείμενο τοιχίο. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το τμήμα τροχαίας Κιλκίς.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.