Θεσσαλονίκη: Ο «Ακύλας» ξετρύπωσε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Θεσσαλονίκη: Ο «Ακύλας» ξετρύπωσε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Ο δράστης είχε στήσει το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην οικία του - Συνελήφθη για ναρκωτικά και στην Κάρπαθο

Kilkis-Akylas-ergastirio-ydroponiki-kannabi__1_
Από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής δανείστηκαν τον «Ακύλα» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας από το Κιλκίς, για να ερευνήσει το σπίτι ενός υπόπτου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Και ο τετράποδος ανιχνευτής έκανε καλά τη δουλειά του, εντοπίζοντας ένα εργαστήριο παραγωγής υδροπονικής κάνναβης.

Το εργαστήριο που αποτελούνταν από λαμπτήρες, ανεμιστήρες, αφυγραντήρα και άλλα εξαρτήματα ήταν εγκατεστημένο σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην κατοικία του δράστη και εφοδιασμένο με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο καλλιεργητής είχε «ξηλώσει» τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε.

Παρ' όλα αυτά, ο «Ακύλας» ξετρύπωσε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 684,4 γραμμαρίων, αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και δυο σπαστήρες κάνναβης κι έτσι ο ένοικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Χασισόδεντρα, ηρωίνη και όπλα στην Κάρπαθο

Πλούσια ευρήματα ανακάλυψαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο σπίτι ενός 37χρονου στην Κάρπαθο. Όπως διαπίστωσαν, καλλιεργούσε δυο δενδρύλλια κάνναβης και είχε στην κατοχή του μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1,3 γραμμαρίων και ηρωίνης βάρους 2,4 γραμμαρίων, ενώ στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγητικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής και δύο ρόπαλα μήκους 65 εκατοστών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδήσεις σήμερα

Οι φάκελοι του ΣΕΗ «βγάζουν» κακουργήματα για 3 ηθοποιούς - Δεν έχουν παραγραφεί

Σκληρό lockdown έως την Καθαρά Δευτέρα: Τι αλλάζει σε κωδικούς και ωράρια

Απεργία πείνας Κουφοντίνα: Ένα δαιδαλώδες νομικό ζήτημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης