Λάρισα: Άφαντος Γεωργιανός που διέρρηξε 18 σπίτια το καλοκαίρι

Λάρισα: Άφαντος Γεωργιανός που διέρρηξε 18 σπίτια το καλοκαίρι

Φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και μάλιστα με άλλο... ονοματεπώνυμο 

burglar
Στο εξωτερικό και μάλιστα με άλλο... ονοματεπώνυμο φέρεται ότι διέφυγε με τη γερή μπάζα που αποκόμισε, ένας 38χρονος Γεωργιανός που είχε ρημάξει τα σπίτια της Λάρισας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, λίγο μετά την αποφυλάκισή του με τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου!

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας, στο διάστημα από τις 4 Αυγούστου ως τις 30 Σεπτεμβρίου, ο αλλοδαπός διέρρηξε 18 σπίτια των οποίων οι ένοικοι απουσίαζαν, πάντα σπάζοντας τον ομφαλό της κλειδαριάς. Από τις 13 επιτυχημένες διαρρήξεις του, έβαλε στην τσέπη μετρητά ύψους 42.380 ευρώ και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ, ενώ δεν παρέλειψε να αρπάξει ακόμη και μια... οδοντοστοιχία με τρία χρυσά δόντια!

Οι περισσότερες διαρρήξεις είχαν γίνει κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό και στην περιοχή των Αμπελόκηπων Λάρισας, πράγμα που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ο Γεωργιανός δράστης έφτανε στην πόλη με τρένο ή λεωφορείο από την Θεσσαλονίκη όπου διέμενε. Παρά τις έρευνες, τα ίχνη του δεν βρέθηκαν και πιστεύεται ότι διέφυγε από τη χώρα. Σε βάρος του 38χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

43χρονος «χτυπούσε» αυτοκίνητα στην Καλαμάτα

Επ' αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Καλαμάτα ένας 43χρονος Έλληνας, το βράδυ του Σαββάτου, όταν διέρρηξε ένα όχημα και άρπαξε από μέσα χρήματα τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, προέκυψε από την προανάκριση ότι νωρίτερα είχε αποπειραθεί να διαρρήξει άλλα τρία οχήματα. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.


Ειδήσεις σήμερα: 

Soho Karen: Η 22χρονη που εξόργισε το διαδίκτυο - Κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο ή παρεξηγημένη;

Sex and the City: «Κάρι», «Μιράντα» και «Σάρλοτ» επιστρέφουν σε νέα σειρά - Δείτε το trailer! 

Στο τέλος της εβδομάδας η εκλογή του νέου αρχηγού του κόμματος της Μέρκελ - Οι κύριοι υποψήφιοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης