Εικόνες που προκαλούν ντροπή, αντίκρισαν όσοι βρέθηκαν νωρίς το πρωί της28ης Οκτωβρίουστο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Άγνωστοι για τους οποίους δεν χωρούν χαρακτηρισμοί, «επέλεξαν» να βεβηλώσουν τον χώρο, βάφοντας με μαύρη μπογιά κάτω από το «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ», επιδεικνύοντας παντελή έλλειψη σεβασμού προς ιδανικά που συμβολίζει ο αγώνας του Λεωνίδα στο πέρας των αιώνων.
Η βεβήλωση μάλιστα έγινε ξημερώματα της εθνικής επετείου.
Αν και το μνημείο ανήκει στη φροντίδα της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας Ευρυτανίας, με εντολή του Δημάρχου Λαμιέων Θύμιου Καραΐσκου, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου έσπευσε άμεσα στο σημείο για να αποκαταστήσει τη ζημιά και να καθαρίσει το μνημείο του Λεωνίδα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.