Το σκίτσο του Αρκά για τα 1.259 νέα κρούσματα κορωνοϊού
Το δεύτερο κύμα της πανδημίας μοιάζει με τσουνάμι
Με τον δικό του μοναδικό τρόπο σχολιάζει ο Αρκάς το νέο αρνητικό ρεκόρ των 1.259 ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.
Ο σκιτσογράφος εμφανίζει το δεύτερο κύμα της πανδημίας σαν τσουνάμι που είναι έτοιμο να... διαλύσει έναν άνθρωπο ο οποίος φοράει μάσκα.
Το σκίτσο συνοδεύεται από τη λεζάντα «Δεν φοβόμαστε γιατί προσέχουμε», φράση που θυμίζει τη σημερινή έκκληση του Σωτήρη Τσιόδρα να μη χάνουμε την ελπίδα μας.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο efood, να επιλέξεις το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου και σε πολύ λίγο η παραγγελία θα είναι σε εσένα
Τριήμερο στην πρωτεύουσα; Businesstrip ή ταξίδι αναψυχής; Το MoxyAthens City στην καρδιά της πόλης μπορεί να σε κάνει να τη δεις και, κυρίως, να τη ζήσεις διαφορετικά!