Κακοκαιρία Ιανός: Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους και τις καταστροφές στην Καρδίτσα
Θα διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών, που είχαν σαν συνέπεια τις ανυπολόγιστες καταστροφές και τον θάνατο ανθρώπων λόγω «Ιανού»
Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας Κωνσταντίνος Πέτσας διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους και τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρίαστον νομό.
Τη διενέργεια της κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ανέθεσε λόγω σπουδαιότητας στην Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας Αικατερίνη Λύρα η οποία αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την πρόληψη και τον περιορισμό των συνεπειών του ακραίου καιρικού φαινομένου που έπληξε την Καρδίτσα την προηγούμενη εβδομάδα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα