Και ο Γιούνκερ διαφωνεί με το όνομα του χαρτοφυλακίου του Μαργαρίτη Σχοινά
Ο επικεφαλής της Κομισιόν ζήτησε να αλλάξει όνομα το χαρτοφυλάκιο για την «Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής» - «Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής αντιτίθεται στη μετανάστευση»
Την αντίθεσή του με την ονομασία του χαρτοφυλακίου για την «Προστασία του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής», που η νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ανέθεσε στον Μαργαρίτη Σχοινά, εξέφρασε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Ο πρώην Πρόεδρος της Κομισιόν, σε συνέντευξή του στο «euronews», ανέφερε πως το χαρτοφυλάκιο θα πρέπει να αλλάξει όνομα.
«Δεν μου αρέσει η ιδέα ότι ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής αντιτίθεται στην μετανάστευση. Το να αποδέχεσαι όσους έρχονται από αλλού, είναι μέρος του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής», σημείωσε προσθέτοντας πως ο τίτλος του χαρτοφυλακίου θα πρέπει να γίνει πιο συγκεκριμένος.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη