Ισπανία: 74χρονος σκοτώθηκε από χτυπήματα ταύρου σε τοπικό φεστιβάλ

Ισπανία: 74χρονος σκοτώθηκε από χτυπήματα ταύρου σε τοπικό φεστιβάλ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Ο 74χρονος προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε κάγκελα για να γλιτώσει από το ζώο αλλά δεν πρόλαβε

bull-spain
Από το θάνατο ενός 74χρονου σημαδεύτηκε το φεστιβάλ Toro Embolao στην Ισπανία που περιελάμβανε και το «κυνηγητό» των συμμετεχόντων από έναν ταύρο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πόλη Βεχέρ.

Ο 74χρονος κάτοικος της περιοχής, Χουάν Χοσέ Βάρο, συμμετείχε στο «κυνηγητό» και προσπάθησε να προστατευτεί από τον βάρους 800 κιλών ταύρο σκαρφαλώνοντας σε κάγκελα χωρίς, όμως, να τα καταφέρει.

Αποτέλεσμα ήταν ο ταύρος να τον ρίξει στο έδαφος και να τον χτυπήσει με τα κέρατά του τα οποία στις άκρες ήταν καλυμμένα με «μπάλες».

Πάρά τις προσπάθειες των παριστάμενων να απομακρύνουν τον ταύρο, το ζώο συνέχισε για αρκετά δευτερόλεπτα να χτυπάει τον ηλικιωμένο.

Muere un hombre al ser embestido por el Toro Embolao de Vejer
Κλείσιμο


Σύμφωνα με την Daily Mail, o Βάρο υπέστη διάτρηση πνεύμονα και κατάγματα στα πλευρά. Παρά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο και τη νοσηλεία του σε μονάδα εντατικής θεραπείας, ο 74χρονος δεν άντεξε και κατέληξε.

Δημοτικός σύμβουλος δήλωσε ότι ο Βάρο τις περισσότερες φορές παρακολουθούσε τις εκδηλώσεις πίσω από το προστατευτικά κάγκελα.

Το φεστιβάλ διεξάγεται από το 1976 και θεωρείται ατραξιόν για τους κατοίκους και τους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης