Βίντεο: Ο Τραμπ χαιρετά τους Ομπάμα και αγνοεί επιδεικτικά τους Κλίντον

Βίντεο: Ο Τραμπ χαιρετά τους Ομπάμα και αγνοεί επιδεικτικά τους Κλίντον

Το σκηνικό που σχολιάστηκε περισσότερο απ' όλα στα παγκόσμια δίκτυα - Ουτε... βλέμμα από τον νυν πρόεδρο στον Μπιλ και τη Χίλαρι

trump_obama
Είναι γνωστό το... πάθος του Ντόναλντ Τραμπ για τον Μπαράκ και τη Μισέλ Ομπάμα. Είναι γνωστή επίσης η διαμάχη του με τη Χίλαρι Κλίντον και σε δεύτερο επίπεδο με τον Μπιλ Κλίντον. Αυτό που δεν ήταν γνωστό και που αναδείχθηκε στην κηδεία του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου, ήταν η απέχθεια του Ρεπουμπλικανού προέδρου για το ζεύγος Κλίντον. Μία απέχθεια, που ξεπερνά, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα, την όποια «έχθρα» έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα και του ιδίου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν φημίζεται για το... τακτ στις ενέργειές του και αυτό φρόντισε να το επιβεβαιώσει όταν έφτασε μετά της συζύγου του Μελάνιας Τραμπ, στην αίθουσα του Καθεδρικού Ναού της Ουάσιγκτον. Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος κατευθύνθηκε στη θέση του, όπου ακριβώς δίπλα είχε τοποθετηθεί το ζεύγος Ομπάμα και στις επόμενες θέσεις το ζεύγος Κλίντον.

Ο Τραμπ έδωσε το χέρι του τόσο στον Μπαράκ Ομπάμα όσο και στη σύζυγό του Μισέλ, τηρώντας έστω τα προσχήματα. Εκεί που δεν τήρησε κανένα πρόσχημα, ήταν απέναντι στον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον. Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ όχι μόνο δεν έδωσε το χέρι του στον πρώην πρόεδρο και την ανταγωνίστριά του στις εκλογές του 2016, αλλά ούτε καν έριξε ένα βλέμμα στο ζεύγος Κλίντον, καταφεύγοντας σε μία γκριμάτσα αποστροφής, ενώ καθόταν στη θέση του, στην πρώτη σειρά των παρευβρισκομένων. Η δε Μελάνια αρκέστηκε σε ένα στιγμιαίο νεύμα με το χέρι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


MUST WATCH: Cold Feelings Between President Trump And Hillary Clinton
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης