Τελικά είχε αποκτήσει εξώγαμο ο Τραμπ με την πρώην καθαρίστριά του; Έφτασε η ώρα να μάθουμε...

Τελικά είχε αποκτήσει εξώγαμο ο Τραμπ με την πρώην καθαρίστριά του; Έφτασε η ώρα να μάθουμε...

Ο πρώην πορτιέρης του Trump Tower που ισχυρίζεται ότι ξέρει πολλά «αποδεσμεύτηκε» από το συμβόλαιο «catch-and-kill» που είχε συνάψει με την American Media Inc, με στόχο να εξασφαλισθεί η σιωπή του

trump-kontino
Ένας πρώην πορτιέρης του Πύργου Τραμπ, που ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες για ένα εξώγαμο παιδί που είχε αποκτήσει ο Αμερικανός μεγιστάνας με μια καθαρίστριά του, δήλωσε την Παρασκευή ότι πλέον έχει λυθεί το συμβόλαιο που εξασφάλιζε τη σιωπή του και πλέον μπορεί να μιλήσει ελεύθερα για όσα γνωρίζει!

Ο Ντίνο Σατζουντίν, είχε συνάψει συμβόλαιο catch-and-kill (το οποίο εξασφαλίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα πληροφορίας με μοναδικό σκοπό να μη δημοσιευθεί) με την American Media Inc, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Ντέιβιντ Πέκερ, κοντινό «φιλαράκι» του Τραμπ, σύμφωνα με το CNN.

«Ο κ. Σατζουντίν δεν είχε τη δυνατότητα να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του με την American Media Inc και των πληροφοριών που τους πούλησε, αφού σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να πληρώσει ένα πολύ υψηλό πρόστιμο. Ωστόσο πρόσφατα η AMI αποδέσμευσε τον κ. Σατζουντίν από τους όρους της συμφωνίας και πλέον μπορεί να μιλήσει για την προσωπική του εμπειρία με τον όμιλιο, αλλά και όσα ξέρει για τον παράνομο δεσμό του Τραμπ. Ο πελάτης μου ελπίζει ότι στο άμεσο μέλλον θα λάμψει η αλήθεια», είπε ο δικηγόρος του πρώην πορτιέρη στο αμερικανικό δίκτυο.

Το συμφωνητικό «catch-and-kill» που βρίσκεται στην κατοχή του CNN υπεγράφη στις 15 Νοέμβρη του 2015 και παραχωρούσε την ΑΜΙ τα πλήρη δικαιώματα για το story του Σατζουντίν. «Η πηγή θα παρέχει πληροφορίες στην ΑΜΙ σχετικά με το εξώγαμο παιδί του Ντόναλντ Τραμπ» ανέφερε χαρακτηριστικά το συμβόλαιο, στο πλαίσιο του οποίου ο πορτιέρης έλαβε το ποσό των 30.000 δολαρίων για τις πληροφορίες του, που φυσικά δεν επρόκειτο να δημοσιευτούν ποτέ.

Υπενθυμίζεται ότι, τον περασμένο Απρίλιο, όταν ο New Yorker είχε αποκαλύψει την ύπαρξη αυτού του συμβολαίου του Σατζουντίν με τον όμιλο AMI, στον οποίο ανήκει και ο σκανδαλοθηρικός National Enquirer, ο όμιλος αρνήθηκε ότι έγινε ποτέ τέτοια πληρωμή, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι ουδέποτε έχει αγοράσει την αποκλειστικότητα μιας πληροφορίας με σκοπό να τη θάψει!

Η απόφαση να μη δημοσιευθεί η πληροφορία για το παιδί, ένα κορίτσι που με βάση τις πληροφορίες σήμερα θα είναι 29 ετών, πάρθηκε έπειτα από έρευνα που έδειξε ότι δεν ήταν «αξιόπιστη», είχε πει τότε ο AMI.

Ο συντάκτης του άρθρου που είχε δημοσιευθεί στο New Yorker δεν είχε καταφέρει τότε να επαληθεύσει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πράγματι απέκτησε όντως μυστικά παιδί με υπάλληλό του. Ωστόσο, με βάση όσα του είπαν έξι πηγές προσκείμενες στον AMI, η πρακτική catch-and-kill είναι εξαιρετικά συνηθισμένη στον συγκεκριμένο όμιλο, του οποίου ο πρόεδρος και CEO συνηθίζει να κάνει τέτοιου είδους «χάρες» στον σημερινό πρόεδρο.

Ακόμα ένα παράδειγμα συμβολαίου Catch-and-Kill του ομίλου είναι εκείνο που είχε υπογράψει η άλλοτε playmate του περιοδικού Playboy, Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, με τον National Enquirer. To μοντέλο είχε λάβει 150.000 δολάρια τον Αύγουστο του 2016 με αντάλλαγμα να αφηγηθεί «αποκλειστικά» στην ταμπλόιντ λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ. Και πάλι ο AMI είχε αποφασίσει να μη δημοσιεύσει ποτέ τη μαρτυρία της, για να προστατεύσει τον μεγιστάνα.

Στη συμφωνία με την ΜακΝτούγκαλ εμπλεκόταν μάλιστα και ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, που καταδικάστηκε πρόσφατα μετά την παραδοχή του ότι κατέβαλε 130.000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμο Στέφανι Κλίφορντ, για να αγοράσει τη σιωπή της για μια σεξουαλική συνεύρεση που λέει πως είχε με τον Αμερικανό Πρόεδρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης