Ο Τραμπ «ερμηνεύει» το μπουφάν της Μελάνια με τη φράση «πραγματικά, δεν με νοιάζει, εσένα;»: Είχε στόχο τα ΜΜΕ

foto-melania-1

Αν και η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ υποστήριξε ότι δεν υπήρχε κρυφό μήνυμα

Μπορεί η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ να επιχείρησε να υποβαθμίσει το μήνυμα που αναγραφόταν στο μπουφάν που φόρεσε κατά την αναχώρησή της για το Τέξας και την επίσκεψή της σε κέντρο υποδοχής μεταναστών, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως, είχε διαφορετική άποψη.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε να ανεβαίνει στο αεροσκάφος που την μέτεφερε στα σύνορα με το Μεξικό φορώντας ένα πράσινο μπουφάν μάρκας Zara στην πλάτη του οποίου αναγραφόταν η φράση «πραγματικά δεν με νοιάζει, εσένα;».

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον σύζυγό της το μήνυμα της Μελάνια είχε αποδέκτη και δεν ήταν άλλος από τα ΜΜΕ.

«Η φράση που αναγραφόταν στην πίσω πλευρά του μπουφάν της Μελάνια αναφέρεται στα Fake News των ΜΜΕ. Η Μελάνια έμαθε πόσο άτιμα είναι και πλέον δεν την ενδιαφέρει» έγραψε στο Twitter ο αμερικανός πρόεδρος.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

TrumpPutin

"Η σχέση μας με τη Ρωσία είναι τεταμένη λόγω των όλων αυτών των πολύ κακόβουλων ενεργειών για τις οποίες αρνείται να εγκαλέσει τη Ρωσία. Μολονότι οι σχέσεις ήταν κακές κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, τουλάχιστον τότε η προεδρία των ΗΠΑ δεν ήταν προπαγανδιστικό όργανο του Κρεμλίνου", έγραψε στο Twitter ο Δημοκρατικός βουλευτής Γκρέγκορι Μικς