Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αρνήθηκε να μιλήσει στη βρετανική Βουλή σχετικά με την κατάχρηση προσωπικών δεδομένων

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αρνήθηκε να μιλήσει στη βρετανική Βουλή σχετικά με την κατάχρηση προσωπικών δεδομένων

Ωστόσο, στην επιστολή εκ μέρους του Facebook αποκαλύφθηκε πως το παρών, αντί για τον Ζούκερμπεργκ θα δώσει ένας εκ των δύο συνεργατών του, οι οποίοι εργάζονται στο πλευρό του περισσότερα από 10 χρόνια

Mark-Zuckerberg-to-explore-cryptocurrency
Ο Mr Facebook φαίνεται πως αρνήθηκε το αίτημα της βρετανικής Βουλής να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα σχετικά με την κατάχρηση δεδομένων. Μάλιστα, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αποφάσισε να στείλει στην θέση του έναν εκ των πιο υψηλόβαθμων ατόμων της εταιρείας του.



Ο Βρετανός Ντέμιαν Κόλινς, ο οποίος ηγείται της επιτροπής ψηφιακών μέσων, πολιτισμού, μέσων μαζικής ενημέρωσης και αθλητών, ζήτησε μέσω επιστολής απο τον Ζούκερμπεργκ να εμφανιστεί στην βρετανική Βουλή.

Ωστόσο, στην επιστολή εκ μέρους του Facebook αποκαλύφθηκε πως το παρών θα δώσει ένας από τους συνεργάτες του Ζούκερμπεργκ, οι οποίοι εργάζονται στο πλευρό του περισσότερα από 10 χρόνια. Η επιλογή θα γίνει μεταξύ του Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας, Mike Schroepfer ή του Διευθυντή Προιόντων, Chris Cox.



Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ αντιμετωπίζει έντονη κριτική για το γεγονός πως δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την κατάχρηση προσωπικών δεδομένων, που έχει γίνει εν αγνοία εκατομμυρίων χρηστών της διαδικτυακής του πλατφόρμας, Facebook.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης