Ένα από τα 13 φυλακισμένα αδέρφια πήγε σχολείο: Βρωμούσε και την έλεγαν «κορίτσι - ψείρα»

Ένα από τα 13 φυλακισμένα αδέρφια πήγε σχολείο: Βρωμούσε και την έλεγαν «κορίτσι - ψείρα»

Ήταν σαν να τα είχε κάνει πάνω της, είναι συγκλονιστικό να μαθαίνεις πως αυτό ήταν μια αλήθεια που αναγκαζόταν να υπομένει λέει ένας συμμαθητής της - Οι γονείς εμφανίστηκαν χθες αλυσοδεμένοι χειροπόδαρα στο δικαστήριο

Ένα από τα 13 φυλακισμένα αδέρφια πήγε σχολείο: Βρωμούσε και την έλεγαν «κορίτσι - ψείρα»
Με αλυσίδες στα χέρια και τα πόδια εμφανίστηκαν χθες για δεύτερη φορά ενώπιον αμερικανικού δικαστηρίου ο Ντέιβιντ και η Λουίζ Τέρπιν, οι γονείς - τέρατα που κρατούσαν φυλακισμένα και βασάνιζαν τα 13 παιδιά τους, μέσα στο σπίτι τους, την ώρα που αποκαλύπτεται πως ήδη όταν το πρώτο τους παιδί -που σήμερα είναι 29 ετών - πήγαινε σχολείο, βρωμούσε και ήταν ήδη θύμα κακομεταχείρισης από τους γονείς του....

Και οι δύο γονείς φορούσαν σκούρα κουστούμια και ήταν την περισσότερη ώρα βλοσυροί, αν και η 49χρονη φάνηκε να χαμογελά κατά την διάρκεια μιας συνομιλίας με τον δικηγόρο της... 

Αυτή τη φορά ο δημόσιος κατήγορος ζήτησε να τους απαγορευθεί κάθε επαφή με όλα τους τα παιδιά, τόσο τα ενήλικα όσο και τα ανήλικα. Αν και έχει οριστεί για τον καθένα τους εγγύηση ύψους εννιά εκατ. δολαρίων, κάτι τέτοιο κρίθηκε απαραίτητο. Όντως, μετά από μια διαδικασία που κράτησε περίπου οκτώ λεπτά μόλις, ο δικαστής απαγόρευσε στους Τέρπιν να συναντήσουν ή να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε τρόπο με τα παιδιά τους τουλάχιστον έως το 2021.

Κλείσιμο
Κανείς από τους δύο κατηγορούμενους, που αρνούνται την ενοχή τους και δηλώνουν αθώοι, δεν μίλησε στο δικαστήριο, ενώ οι συνήγοροί τους δεν άσκησαν έφεση στην υπόθεση.




Η μεγαλύτερη από τα 13 αδέρφια πήγε σχολείο: Την κορόιδευαν γιατί βρωμούσε
Εν τω μεταξύ, νέες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως για τα 13 παιδιά που υπέστησαν φρικτά βασανιστήρια από τους ίδιους τους γονείς τους. Παλιοί συμμαθητές της μεγαλύτερης αδερφής, που είναι σήμερα 29 ετών, αποκάλυψαν πως επί κάποια χρόνια όταν ήταν παιδάκι, είχε παρακολουθήσει κανονικό σχολείο - πριν δηλαδή οι γονείς δηλώσουν ότι τα παιδιά τους θα παρακολουθούσαν μαθήματα στο σπίτι.

Ένας από τους παλιούς συμμαθητές της μεγαλύτερης Τέρπιν αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο προφίλ του στο Facebook πως το κορίτσι εκείνο, σε ηλικία περίπου επτά χρονών, πήγε στο σχολείο, όπου ήταν θύμα μπούλινγκ από τους συμμαθητές της. Την λέγαμε «το κορίτσι - ψείρα», γιατί είχε ψείρες συνέχεια και βρωμούσε, όμως εκείνη ήταν πάντα γελαστή και χαρούμενη που ήταν σχολείο, θυμάται ο Τάχα Μουντατζιμπουντίν, που σήμερα είναι ειδικευόμενος γιατρός. 



«Δεν είναι παρά θλιβερό να γνωρίζεις πως ο άνθρωπος που καθόταν απέναντί σου στο τραπέζι όταν γυρνούσε σπίτι πήγαινε στην κακοποίηση και τη βρωμιά, ενώ εσύ γυρνούσες σε ένα ζεστό γεύμα και παραμύθια πριν κοιμηθείς», γράφει ο άντρας που ήταν συμμαθητής με την Τέρπιν στο δημοτικό σχολείο του Φορτ Γουόρθ, στο Τέξας. 

Ο ίδιος μετανιωμένος για την συμπεριφορά του ως παιδί, γράφει πως τα παιδιά έλεγαν για το κορίτσι ότι «μυρίζει σαν να τα έχει κάνει πάνω της». «Είναι συγκλονιστικό να μαθαίνω τώρα πως αυτό το πράγμα ήταν αλήθεια και το κορίτσι αναγκαζόταν να το υποστεί από τους γονείς του», γράφει. 

Θυμάται ακόμα πως μια φορά η δασκάλα είχε ζητήσει από το αδύναμο κορίτσι, που φορούσε σχεδόν κάθε μέρα την ίδια μωβ φόρμα, να βγάλει ένα φύλλο που είχε κολλήσει στο παλιό χαρτί καραμέλας που χρησιμοποιούσε ως κοτσιδάκι για τα μαλλιά της. 

Μια άλλη συμμαθήτριά της, η Στέφανι Χερνάντεζ, θυμάται πως το κορίτσι φορούσε πάντα ρούχα που της ήταν μικρά, ενώ συχνά ήταν θύμα μπούλινγκ από τα άλλα παιδιά: «Θυμάμαι πως την περιέφεραν γύρω γύρω σαν μια κούκλα από κουρέλια», είπε σε δημοσιογράφους που επικοινώνησαν μαζί της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης