Ο Τζάστιν Τριντό έβαλε το άσπρο του παντελόνι και παρέλασε με τους γκέι στο Χάλιφαξ

Ο Τζάστιν Τριντό έβαλε το άσπρο του παντελόνι και παρέλασε με τους γκέι στο Χάλιφαξ

Φώναζε «happy pride» σε όσους παρακολουθούσαν την παρέλαση

Ο Τζάστιν Τριντό έβαλε το άσπρο του παντελόνι και παρέλασε με τους γκέι στο Χάλιφαξ
Κατέπληξε και κέρδισε τα πλήθη για άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό, που αυτή τη φορά συμμετείχε στην παρέλαση των γκέι στο Χάλιφαξ, μαζί με την οικογένειά του. 

Ο Τριντό εμφανίστηκε ντυμένος κάζουαλ με ένα ροζ πουκάμισο και ένα ολόλευκο παντελόνι, ενώ καθώς περπατούσε στους δρόμους της πόλης με το πλήθος φώναζε «happy pride» σε όσους παρακολουθούσαν την παρέλαση. «Είμαι ο πρώτος πρωθυπουργός που παίρνει μέρος σε παρέλαση περηφάνιας, όμως θέλω να σταματήσουν αυτές οι πρωτιές και να θεωρείται δεδομένο πως οι πρωθυπουργοί, όταν το πρόγραμμά τους το επιτρέπει, να παίρνουν μέρος σε τέτοιες εκδηλώσεις περηφάνιας», δήλωσε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Δεν είναι απλώς η διαφορετικότητα καταγωγής, αλλά οι κάθε είδους διαφορετικότητες που μας κάνουν ξεχωριστούς σαν Καναδούς, ώστε να μπορούμε να πρωτοστατούμε στους αγώνες για τα δικαιώματα της LGBT2Q κοινότητας».


Κλείσιμο

Thank you @HalifaxPride! Amazing afternoon celebrating with everyone. #HFXPride 🇨🇦🌈 Merci @HalifaxPride ! Un après-midi extraordinaire passé à célébrer avec vous. #HFXPride

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Trudeau (@justinpjtrudeau) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης