Τζάστιν Τριντό: Ο κύριος «αντι-Τραμπ» και ο γιος του κλέβουν την παράσταση

Τζάστιν Τριντό: Ο κύριος «αντι-Τραμπ» και ο γιος του κλέβουν την παράσταση

Η οικογένεια αντι -Τραμπ έκλεψε την παράσταση κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Αμβούργο - O γοητευτικός Καναδός πρωθυπουργός κουνάει το "δάκτυλο" στον Τραμπ σε συνέντευξή του στη "Bild"

Τζάστιν Τριντό: Ο κύριος «αντι-Τραμπ» και ο γιος του κλέβουν την παράσταση
Ο Τζάστιν Τριντό, μετέβη στη γερμανική πόλη όπου σήμερα ξεκινούν οι εργασίες της συνόδου της G20 συνοδευόμενος από τη σύζυγό του,Σοφί Γκρεγκουάρ και τον μικρότερο γιο τους, Αντριάν. 

Ο κατάξανθος γιος του Tριντό άδραξε την ευκαιρία και άρχισε το παιχνίδι πριν καλά-καλά κατέβει από την αεροπλάνο. Με την βοήθεια των γονιών που το κρατούσαν από το χέρι, ο μικρός Αντριάν άρχισε να πηδάει τα σκαλιά σαν να ήταν στην παιδική χαρά με τους γονείς του να τον κρατούν σφιχτά για να μην πέσει. 

Κλείσιμο


Λίγες ώρες μετά την παιχνιδιάρικη άφιξη της οικογένειας Τριντό στο Αμβούργο, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα ότι, οι ηγέτες των χωρών της G20, που θα συναντηθούν σήμερα και αύριο στο Αμβούργο, θα επισημάνουν στον Αμερικανό πρόεδρο πως θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

"Θα του πούμε ότι είναι σημαντικό να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας", τόνισε ο Τριντό σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα "Bild".Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κλιματική αλλαγή συμβαίνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης