Καναδάς: Με καγιάκ η νέα εμφάνιση-έκπληξη του Τζάστιν Τριντό - Δείτε το βίντεο

Καναδάς: Με καγιάκ η νέα εμφάνιση-έκπληξη του Τζάστιν Τριντό - Δείτε το βίντεο

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του επισκέφθηκε ζευγάρι, των οποίων το σπίτι έχει προβλήτα στη θάλασσα - Δεν φαίνεται να πτοείται από τις επικρίσεις για «στημένες» σκηνές

Καναδάς: Με καγιάκ η νέα εμφάνιση-έκπληξη του Τζάστιν Τριντό - Δείτε το βίντεο
Μερικές εβδομάδες μετά την εμφάνιση-έκπληξη του πρωθυπουργού του Καναδά πίσω από ομάδα αποφοίτων που έβγαζαν φωτογραφία μετά από την τελετή, ο Τζάστιν Τριντό εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε καγιάκ στα νερά του ποταμού Νιαγάρα στο Οντάριο.

Θέλοντας να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αποφάσισε να πάει μια μικρή εκδρομή κοντά στη φύση. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του επισκέφθηκε και ένα ζευγάρι, των οποίων το σπίτι έχει προβλήτα στη θάλασσα. Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της κόρης του ζευγαριού στο twitter που περιλαμβάνει και βίντεο 40 δευτερολέπτων του περιστατικού.

Όπως όλα δείχνουν, ο Καναδός πρωθυπουργός συνεχίζει τις εμφανίσεις «τύπου σταρ», παρά τις επικρίσεις που δέχεται εδώ και πολύ καιρό. Μέσα ενημέρωσης και πολιτικοί του αντίπαλοι, του καταλογίζουν ότι ο ίδιος διοργανώνει αυτά τα διασκεδαστικά στιγμιότυπα, κοινώς τα «στήνει», προκειμένου να έχει όσο το δυνατόν περισσότερη δημοσιότητα. 

Αυτά τα περιστατικά θεωρούνται καλά σχεδιασμένες ενέργειες του φωτογενούς πρωθυπουργού και του επιτελείου των δημοσίων σχέσεων που διαθέτει. Προωθούνται ως αυθόρμητες κινήσεις του Τριντό και πρόκειται για περιστατικά, όπως όταν ακολούθησε μια τάξη παιδιών που βρίσκονταν σε εκπαιδευτική εκδρομή, γνωρίζοντας ότι οι μαθητές θα ανέβαζαν τις φωτογραφίες μαζί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή
Κλείσιμο
 όταν δημοσιεύτηκε φωτογραφία, στην οποία ο Τριντό έπαιζε με ένα μικρό κορίτσι στο γραφείο του. 

Στο βίντεο φαίνεται ο πρωθυπουργός του Καναδά να φεύγει από την γραμμή των καγιάκ που αποτελούνταν προφανώς από άνδρες της ασφάλειας του και έφτασε κοντά στην ξύλινη προβλήτα. Είχε μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα μαζί τους.

Ο Τριντό πολύ συχνά σε δηλώσεις του έχει παροτρύνει τους πολίτες να βγουν έξω από το σπίτι τους και να έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης