«Εξοργιστική, αδικαιολόγητη και παράνομη» η έρευνα εις βάρος του Τραμπ, λέει ο δικηγόρος του

«Εξοργιστική, αδικαιολόγητη και παράνομη» η έρευνα εις βάρος του Τραμπ, λέει ο δικηγόρος του

Η Washington Post αποκάλυψε πως ο αμερικανός πρόεδρος βρίσκεται ο ίδιος στο επίκεντρο έρευνας για πιθανή παρακώλυση της δικαιοσύνης

«Εξοργιστική, αδικαιολόγητη και παράνομη» η έρευνα εις βάρος του Τραμπ, λέει ο δικηγόρος του
«Εξοργιστική, αδικαιολόγητη και παράνομη» χαρακτήρισε μια πιθανή έρευνα εις βάρος του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ
, ο Μαρκ Καράλο, εκπρόσωπος του δικηγόρου του Μαρκ Κάσοβιτς, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Washington Post, χωρίς πάντως να διαψεύσει το δημοσίευμα. 

Κλείσιμο
Στην χθεσινή της έκδοση, η εφημερίδα είχε εκτενές ρεπορτάζ που υποστήριζε ότι ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διερευνάται από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μόλλερ για πιθανή παρακώλυση της δικαιοσύνης.

Ο Μόλερ είναι ο εισαγγελέας που διερευνά την φερόμενη προσπάθεια της Ρωσίας να επηρεάσει τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές και την πιθανή συμπαιγνία της προεκλογικής ομάδας του Τραμπ. Ο πρώην διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) Τζέιμς Κόμεϊ εξέφρασε την πεποίθηση στο Κογκρέσο την περασμένη εβδομάδα ότι απολύθηκε από τον Τραμπ γιατί ο πρόεδρος ήθελε να υπονομεύσει την έρευνα του FBI για το ρόλο της Ρωσίας στις εκλογές.

Επικαλούμενη πέντε άτομα εν γνώσει του θέματος που μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας, η Ουάσιγκτον Ποστ ανέφερε ότι ο Νταν Κόατς, επικεφαλής της αμερικανικής πληροφόρησης, ο Μάικ Ρότζερς, επικεφαλής της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NSA), και ο Ρίτσαρντ Λέτζετ, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της NSA είχαν συμφωνήσει να μιλήσουν σε ανακριτές του Μόλερ, ίσως και αυτή την εβδομάδα.

Η Post αναφέρει ακόμα πως η διερεύνηση του Τραμπ για πιθανή παρακώλυση δικαιοσύνης ξεκίνησε λίγες ημέρες μετά την απόλυση του Κόμεϊ στις 9 Μαΐου. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης