Στριπτιζέζ ντύνονταν... καλόγριες στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι!

Στριπτιζέζ ντύνονταν... καλόγριες στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι!

Δεν έχουν τέλος οι γαργαλιστικές αποκαλύψεις για τα πάρτι οργίων του τέως πρωθυπουργού της Ιταλίας Μπερλουσκόνι

Στριπτιζέζ ντύνονταν... καλόγριες στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι!
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τα περίφημα μπούνγκα- μπούνγκα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τα κορίτσια που συμμετείχαν στα «ροζ» πάρτι του πρώην ιταλού πρωθυπουργού έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν στο δικαστήριο του Μιλάνου αποκαλύπτοντας πικάντικες λεπτομέρειες για τις σεξουαλικές επαφές που είχαν μαζί του.
 
Το γνωστό μοντέλο Ιμάνε Φαντίλ στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου του Μιλάνο τη Δευτέρα, ανέφερε πως στη βίλα του Μπερλουσκόνι έκαναν την εμφάνισή τους στρίπερ ντυμένες ως καλόγριες. Μάλιστα η ίδια ισχυρίστηκε ότι την πρώτη φορά που συμμετείχε παρευρέθηκε σε ένα τέτοιο πάρτι έλαβε ως αμοιβή 2.000 ευρώ! 
 
Σύμφωνα με την 27χρονη καλλονή Ιμάνε: «Σε μια από τις βραδιές, η περιφερειακή σύμβουλος Νικόλ Μινέττι παρουσιάσθηκε ντυμένη καλόγρια, με  ένδυμα από μαύρο ύφασμα και άσπρο κάλυμμα  στο κεφάλι. Είχε φορέσει και έναν μεγάλο σταυρό. Χόρεψε με τρόπο που θύμιζε το έργο Sister Act, και στην συνέχεια γδύθηκε» και πρόσθεσε ότι «μια άλλη καλεσμένη, η Ίρις Μπεράρντι, φόρεσε μια φανέλα του παίκτη της Μίλαν Ροναλντίνιο, και χόρεψε με μεγάλη δεξιοτεχνία. Στην συνέχεια, έβγαλε την φανέλα και μία μάσκα που φορούσε».
 
Θυμίζουμε ότι ο καβαλιέρε κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη «Ρούμπι» Καρίμα ελ Μαχρούγκ όταν εκείνη ήταν ανήλικη και ότι καταχράστηκε την εξουσία που του παρείχε το αξίωμά του για να τη βγάλει από τη φυλακή όπου βρισκόταν με την κατηγορία της κλοπής. Μαζί του στο εδώλιο είναι και ο φίλος του Μπερλουσκόνι και πρώην διευθυντής ειδήσεων στο TG4 Εμίλιο Φέντε και η Νικόλ Μινέτι, οι οποίοι διοργάνωναν τα πάρτι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης