Συγκεκριμένα, στις 28 Μαρτίου 2025, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter) αντιμετώπισε προβλήματα λειτουργίας, με περισσότερες από 8.500 αναφορές χρηστών στο Downdetector. Οι χρήστες ανέφεραν δυσκολίες πρόσβασης τόσο μέσω της εφαρμογής όσο και μέσω του ιστότοπου.
Σε πολλές περιπτώσεις οι χρήστες ανέφεραν πως μόλις συνδεθούν βλέπουν την παρακάτω εικόνα:
Προβλήματα σύνδεσης στο Χ
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες άλλες περιοχές, εκτός από την Ελλάδα, παρουσιάστηκαν τα προβλήματα. Το Downdetector συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση σε πραγματικό χρόνο.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.