Ο Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας (ΔΟΑΕ) ανακοίνωσε ότι ζήτησε διευκρινίσεις από τη Ρωσία για την τύχη του γενικού διευθυντή του πυρηνικού σταθμού της ΖαπορίζιαστηνΟυκρανία, μετά την ανακοίνωση της ουκρανικής κρατικής εταιρείας Energoatom ότι αυτός συνελήφθη από ρωσική περίπολο.
«Επικοινωνήσαμε με τις ρωσικές αρχές και ζητήσαμε διευκρινίσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του ΔΟΑΕ.
Νωρίτερα ο επικεφαλής της Energoatom Πέτρο Κοτίν δήλωσε ότι ο Ιχόρ Μουράσοφ συνελήφθη ενώ μετέβαινε, από τον μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης, στην πόλη Ενερχοντάρ χθες, Παρασκευή, γύρω στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας).
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.