Η «απελευθέρωση» του Ντονμπάς στην Ουκρανία είναι «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» για τη Μόσχα, ενώ άλλα ουκρανικά εδάφη θα πρέπει να αποφασίσουν μόνα τους το μέλλον τους, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων RIA που επικαλείται δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
«Η απελευθέρωση των περιοχών του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ, τις οποίες αναγνώρισε η Ρωσική Ομοσπονδία ως ανεξάρτητα κράτη, είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TF1, σύμφωνα με το RIA.
Για τα υπόλοιπα εδάφη στην Ουκρανία, «ο λαός θα πρέπει να αποφασίσει το μέλλον του στις περιοχές αυτές», δήλωσε ο Λαβρόφ.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race