Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ δήλωσε σήμερα πως δεν ερρίφθησαν προειδοποιητικά πυράεναντίον βρετανικού αντιτορπιλικού στη Μαύρη Θάλασσα και πως η εξήγηση της Ρωσίας για το επεισόδιο είναι «προβλέψιμα ανακριβής», ενώ ο Βρετανός υπουργός Περιβάλλοντος Τζορτζ Γιούστις είπε πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να «παρασύρονται», καθώς τέτοια περιστατικά δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστα.
Η Βρετανία υποβάθμισε το επεισόδιο που σημειώθηκε στα ανοικτά της χερσονήσου της Κριμαίας και για το οποίο η Ρωσία ανακοίνωσε πως οι δυνάμεις της έριξαν προειδοποιητικά πυρά και βόμβες στην πορεία πλεύσης του αντιτορπιλικού.
Ο Ράαμπ, σε συνέντευξή του στη Σιγκαπούρη, υποστήριξε πως κατά το επεισόδιο δεν ρίχτηκαν προειδοποιητικά πυρά ούτε βόμβες.
Ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιούστις, από την πλευρά του, δήλωσε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky: «Δεν πιστεύω πως υπάρχει οτιδήποτε σ' αυτό το συγκεκριμένο συμβάν και ο κόσμος δεν πρέπει να παρασύρεται. Δεν πιστεύω ότι υπήρξαν προειδοποιητικά πυρά, γινόταν μια άσκηση με πυροβόλα και δεν είναι ασυνήθιστο οι Ρώσοι να κάνουν τέτοιες ασκήσεις σ' αυτή την περιοχή. Το επεισόδιο δεν είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστο μ'αυτή την έννοια».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.