Νέα Υόρκη: Δασκάλα... ρούφηξε τη ρώγα γυμνόστηθου άνδρα εν ώρα μαθήματος μέσω Zoom (Βίντεο)

Νέα Υόρκη: Δασκάλα... ρούφηξε τη ρώγα γυμνόστηθου άνδρα εν ώρα μαθήματος μέσω Zoom (Βίντεο)

Λίγο νωρίτερα έτρωγε μακαρόνια ενώπιον των μαθητών της

amanda-fletcher-1
Σε μπελάδες έχει βρεθεί μια δασκάλα Ισπανικών στη Νέα Υόρκη, η οποία θεώρησε καλή ιδέα να προβεί σε μια κάπως... παρατραβηγμένη πράξη οικειότητας με έναν άγνωστο γυμνόστηθο άνδρα, ενώ δίδασκε εξ αποστάσεως τους μαθητές της μέσω Zoom.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Αμάντα Κ. Φλέτσερ, δασκάλα στο «Columbia Secondary School for Math, Science, and Engineering» τέθηκε σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της πειθαρχικής διαδικασίας για το αμφιλεγόμενο περιστατικό που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.






Αν και η πράξη της 37χρονης εκπαιδευτικού είχε γίνει γνωστή εδώ και καιρό, αυτή είναι η πρώτη φορά που διέρρευσε στη δημοσιότητα το βίντεο όπου η Φλέτσερ εμφανίζεται να ρουφάει τη ρώγα ενός γυμνόστηθου άνδρα on camera, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το διαδικτυακό της μάθημα.

Στο κλιπ διάρκειας 11 δευτερολέπτων που δημοσιεύει η New York Post, η «προφεσόρα Φλέτσερ» (όπως την αποκαλούν οι μαθητές της) εμφανίζεται να... δείχνει την τρυφερότητά της στον άγνωστο κύριο, και στη συνέχεια να στρέφεται ξανά στην κάμερα και να χαμογελά ευχαριστημένη.

Ένας από τους μαθητές της Φλέτσερ είπε στους αρμόδιους που διερευνούν το συμβάν ότι, κατά τη διάρκεια του μαθήματος της 30ης Σεπτεμβρίου, η Φλέτσερ έτρωγε για αρκετή ώρα μακαρόνια με τον γυμνόστηθο άνδρα να στέκεται πίσω της, προτού... πάρει μια γεύση και από εκείνον. Στη συνέχεια επέστρεψε στη ροή του μαθήματος σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Κλείσιμο
Η έκθεση της υπηρεσίας SCI που ανέλαβε τη διερεύνηση του ζητήματος αναφέρει ότι υπάρχει ένα άλλο κλιπ που «δείχνει το πρόσωπο της Φλέτσερ πάνω στο στήθος ενός άνδρα αγνώστου ταυτότητος να κινείται μπροστά και πίσω, υποδηλώνοντας ότι ρουφούσε τη ρώγα του». Η καθηγήτρια αρνήθηκε να μιλήσει στην SCI και δεν έχει κάνει ακόμα κανένα σχόλιο για την υπόθεσή της. 



Ειδήσεις σήμερα 

Γιάννης Λαγός: Θα είναι «συγκάτοικος» στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος της ΧΑ

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα - Πού και ποιες ώρες μπορείτε να ψωνίσετε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης