Νέα Υόρκη: Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο τρώει μπέργκερ και «μουγκρίζει» on camera σε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

Νέα Υόρκη: Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο τρώει μπέργκερ και «μουγκρίζει» on camera σε μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού

«Πάρτι» στα social media

blasio_fries
Με έναν αρκετά αντισυμβατικό τρόπο επέλεξε ο Μπιλ ντε Μπλάζιο να ενθαρρύνει τους Νεοϋορκέζους να εμβολιαστούν. Έχοντας ήδη προσπαθήσει να ενεργοποιήσει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να προβάλλει τα θετικά του εμβολιασμού κατά της Covid-19, o δήμαρχος της Νέας Υόρκης αποφάσισε να δώσει στους πολίτες ένα ακόμη κίνητρο, που έχει να κάνει με το... στομάχι τους.

Κατά τη διάρκεια μιας εικονικής συνέντευξης Τύπου εχθές, Πέμπτη, ο Μπιλ Ντε Μπλάζιο απόλαυσε μερικές τηγανητές πατάτες της αλυσίδας φαστφουντάδικων Shake Shack, προωθώντας μια νέα συνεργασία του δήμου που έχει ως στόχο την παρότρυνση των πολιτών να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.



«Δωρεάν τηγανητές πατάτες με τον εμβολιασμό; Εγώ εμβολιάστηκα. Μου λέτε ότι μπορώ να απολαύσω αυτές τις λαχταριστές πατάτες; Για μια στιγμή, υπάρχει και μπέργκερ στην υπόθεση;» εμφανίζεται να λέει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης on camera, ενώ παράλληλα δοκιμάζει τα αγαπημένα αμερικανικά εδέσματα.

«Θέλω να δείτε αυτό και να σκεφτείτε. Ξέρω φυσικά ότι κάποιοι αγαπούν τα χάμπουργκερ και κάποιοι όχι, και σεβόμαστε όλους τους τρόπους ζωής. Αν όμως αυτό σας αρέσει σαν εικόνα, απλά σκεφτείτε το όταν σκέφτεστε τους εμβολιασμούς. Μμμμ, εμβολιασμοί. Μμμ. Έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα για τους εμβολιασμούς αυτή τη στιγμή», συμπληρώνει ο Ντε Μπλάζιο στο σουρεάλ κλιπ, ενώ παράλληλα μασουλάει ηδονικά το μπέργκερ του.


Κλείσιμο



Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κέντρα εμβολιασμού στη Νέα Υόρκη έχουν χορηγήσει πάνω από 7 εκατομμύρια δόσεις, σύμφωνα με τα δεδομένα του δήμου. Περίπου 3,1 εκατομμύρια κάτοικοι της πόλης, πάνω από το 37% του πληθυσμού της και 46% των κατοίκων 18 χρονών και άνω, είχαν εμβολιαστεί πλήρως μέχρι εχθές. «Πολύς κόσμος είναι έτοιμος να κάνει το εμβόλιο, απλά το έχει καθυστερήσει για κάποιο λόγο. Χρειάζονται ένα ακόμη μικρό κίνητρο, και αυτό κάνουμε τώρα» δήλωσε ο Ντε Μπλάζιο.

Όπως είναι φυσικό, η εικόνα του πολιτικού να απολαμβάνει μπέργκερ και πατάτες on camera μουγκρίζοντας απολαυστικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα social media. Πολλοί μάλιστα συνέκριναν την προσέγγιση του δήμου της Νέας Υόρκης με την πρόσφατη ανακοίνωση του δημάρχου του Οχάιο, ότι όλοι οι ενήλικοι κάτοικοι της πολιτείας που εμβολιάζονται θα μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση με έπαθλο 1 εκατ. δολάρια!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter:








Ειδήσεις σήμερα 

Τι συζήτησαν Μητσοτάκης και Ζάεφ - Τι είπαν για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην 20χρονη Καρολάιν στην Αλόννησο

Πανελλαδικές 2021: Αναμένεται αύξηση των Βάσεων μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για τους εισακτέους στα ΑΕΙ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης