Εταιρεία παραγωγής πορνό άνοιξε «θεματικό πάρκο ενηλίκων» στο Τόκιο

Εταιρεία παραγωγής πορνό άνοιξε «θεματικό πάρκο ενηλίκων» στο Τόκιο

Το «πάρκο» λειτουργεί σε πενταώροφο κτήριο στο κέντρο του Τόκιο και προσφέρει ποικίλες υπηρεσίες – Γνωστές πορνοστάρ, σέξι μπαργούμαν και πακέτα ξενάγησης για τους επισκέπτες

sodland_eksw
«Θεματικό Πάρκο Ενηλίκων» χαρακτηρίζει το νέο της εγχείρημα η ιαπωνική εταιρεία παραγωγής θεαμάτων ήπιου (soft) πορνό SOD. Όπου SOD σημαίνει Soft on Demand και η πορνο-παιδική χαρά για μεγάλους έχει εγκατασταθεί πλέον και λειτουργεί σε ένα πενταώροφο κτίριο, στο κέντρο του Τόκιο. Βέβαια, ορισμένοι ενδέχεται να γνωρίζουν ότι η λέξη «sod» ανήκει στις πιο βρώμικες και κακόφημες της αγγλικής αργκό, έστω όμως ότι αυτό είναι απλώς μια ατυχής σύμπτωση.

Η «SOD Land» είναι κάτι σαν μια μικρή γη της επαγγελίας για όσους αρέσκονται στις επί πληρωμή ερωτικές υπηρεσίες, αρχής γενομένης από την πιο αθώα: Το σερβίρισμα ποτών στην πελατεία από γνωστές πορνοστάρ, δοξασμένες πρωταγωνίστριες ταινιών της SOD.



Το δικαίωμα εισόδου στον παράδεισο της SOD Land έχει οριστεί στα 5.000 γιέν, δηλαδή περίπου 40 ευρώ. Εκτός από το εισιτήριο, ο επισκέπτης δικαιούται ένα δωρεάν ποτό και δύο αντικείμενα από τη συλλογή της εταιρείας, εν είδει αναμνηστικών. Για το ήμισυ της τιμής, οι λιγότερο τολμηροί πελάτες μπορούν να περιηγηθούν τις εγκαταστάσεις, να πιουν το δωρεάν ποτό τους και να αποχωρήσουν ύστερα από 60 λεπτά, λαμβάνοντας και ένα DVD ως εποπτικό υλικό, προκειμένου να συνεχίσουν κατ' οίκον τη μελέτη της ερωτικής πλευράς του βίου.

Η SOD Land έχει την άδεια να διαθέτει αλκοολούχα ποτά, φαγητό και να προβάλλει πορνογραφικό υλικό. Οι πιο εκλεκτοί των πελατών μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις με τις επαγγελματίες πορνοστάρ, ενώ υπάρχει ειδικός χώρος με «κάψουλες».


Κλείσιμο


Σε καθεμία από αυτές μπορεί ο πελάτης, σε πλήρη απομόνωση και ηρεμία, να απολαύσει κατ' ιδίαν τα θεάματα της SOD. Το καλύτερο όλων όσων προσφέρει η επιχείρηση όμως, είναι ίσως το «Σιωπηλό Μπαρ». Στο οποίο μια σέξι μπαργούμαν, φορώντας μόνο το μαγιό της, σερβίρει ποτά χωρίς να ανταλλάσει ούτε λέξη με τους πελάτες. Είναι η στιγμή που μιλάνε τα μάτια (κατά το «φάτε μάτια...» κ.λπ).


Ειδήσεις σήμερα:

Πάρτι «βόμβα» για τη δημόσια υγεία στο Βοτανικό: Κάλεσαν μέχρι και ζογκλέρ!

Βίντεο-σοκ: Επιτραπέζια θερμάστρα εκρήγνυται και σκοτώνει 19χρονο κορίτσι

Η χαμένη ζωή της Ελοίσα Φόντες και το μυστήριο της φαβέλας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης