Η χαμένη ζωή της Ελοίσα Φόντες και το μυστήριο της φαβέλας

Η χαμένη ζωή της Ελοίσα Φόντες και το μυστήριο της φαβέλας

Το διάσημο μοντέλο από την Βραζιλία που είχε εξαφανιστεί εδώ και έναν χρόνο έλεγε στην αστυνομία ότι ήταν ευτυχισμένη λίγους μήνες πριν εντοπιστεί σε μια φαβέλα του Ρίο Ντε Τζανέϊρο

eloisa_main_
Όλα σχεδόν τα σπίτια στο Μόρο Ντα Κανταγκάλο έχουν το ίδιο χρώμα, αυτό το κεραμιδί του τούβλου, που διακόπτεται περιστασιακά από το γκρι του τσιμέντου.
Τα μπροστινά είναι ίσως τα πιο προνομιούχα. Οι ιδιοκτήτες τους έχουν θέα προς την διάσημη παραλία της Κοπακαμπάνα, μιας από τις πιο διάσημες παραλίες του Ρίο.
Μοιάζουν όμως σαν όμοια «γραμματόσημα» «κολλημένα» σχεδόν το ένα πάνω στο άλλο, απλωμένα χωρίς κανένα σχέδιο σε μια φαβέλα από τις δεκάδες που υπάρχουν σττην Βραζιλιάνική μεγαλούπολη, με σχεδόν ανύπαρκτα δρομάκια.



Σε αυτά τα δρομάκια, βάδιζε σαν χαμένη μια νέα γυναίκα, γυμνόστηθη και ξυπόλητη, που κοίταζε με απλανές βλέμμα και δεν μιλούσε σε κανέναν, μια εικόνα που μπορεί να είναι συνήθης σε μια παραγκούπολη με στοιβαγμένες ψυχές.
Κλείσιμο
Μόνο που η συγκεκριμένη κοπέλα εξακολούθησε να κάνει αυτή την αέναη βόλτα, για δύο μέρες κάτι που προκάλεσε το ενδιαφέρον κάποιων οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία για το «φάντασμα της φαβέλας».



Οι αστυνομικοί έδωσαν ένα φανελάκι της Εθνικής Βραζιλίας και ένα ζευγάρι χαβαγιάνας-οι γνωστές σαγιονάρες-στην άγνωστη κοπέλα και λίγο αργότερα τα νέα δεν άργησαν να διαρρεύσουν.
Η ευρισκόμενη στον δικό της κόσμο 26χρονη ψέλλιζε ακατανόητες φράσεις και είχε μαζί της μια λίστα από συμβόλαια που είχε υπογράψει με πρακτορεία μοντέλων.
Όπως έγινε γνωστό επρόκειτο για την Ελοίσα Φόντες, διάσημο μοντέλο που είχε γίνει εξώφυλλο σε κάποια από τα κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου.
Εξαφανίστηκε τον περασμένο Μάϊο έτσι ξαφνικά από την Νέα Υόρκη και τα ίχνη της είχαν χαθεί, ενώ η οικογένειά της την αναζητούσε μάταια αφού δεν έδινε κανένα σημείο ζωής σε αυτούς.
Αντίθετα έδωσε στις 30 του περασμένου Ιούλη το παρόν στο 16ο αστυνομικό τμήμα του Ρίο σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Epoca.
Με βάση τις μαρτυρίες έδειχνε καλά στην υγεία της, δήλωσε ότι δεν έχει εξαφανιστεί και ότι η ίδια επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από την οικογένειά της, η οποία ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματα της.

«Δεν τους ένοιαζε αν εγώ είμαι καλά» φέρεται να είπε τονίζοντας ότι ήταν σε σχέση και ευτυχισμένη πριν φύγει από το τμήμα για να επιστρέψει εκεί που έμενε.
Εκεί, όπου πίστευε ότι είχε βρει τον έρωτα της ζωής της, μακριά από τους προβολείς της μόδας, των γκαλά στο Μιλάνο και το Παρίσι αλλά και τα ιλλουστρασιόν εξώυλλα.   

Ο σύντροφος-μυστήριο και ο πρώην σύζυγος

Αυτή η σχέση σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε ιστοσελίδες της Βραζιλίας φέρεται να είναι ο καταλύτης στην ιστορία της γοητευτικής καλλονής που βρέθηκε να κυκλοφορεί ημίγυμνη και ξυπόλητη σε μια φαβέλα προ ημερών.



Πέντε μήνες πριν ζούσε στην Νέα Υόρκη, πληρωνόταν πολύ καλά στην δουλειά της και φωτογραφιζόταν με δημιουργίες των διασημότερων οίκων μόδας για fashion έντυπα.
Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο τελευταίος της σύντροφος, με τον οποίο χώρισε όπως όλα δείχνουν μέχρι τώρα και σύμφωνα με αυτά που λέει ο πρώην σύζυγός της Αντρέ Μπιρελάνουλ, επίσης μοντέλο στο επάγγελμα.
Ο τελευταίος υποστηρίζει ότι η Ελοίσα είχε σχέση με αστυνομικό από την Βραζιλία, ο οποίος πάντα κατά τα λεγόενά του την ώθησε στην χρήση ναρκωτικών.
Μαζί της έχει αποκτήσει μια κόρη και όπως είπε δεν θέλει το παιδί να έχει καμία σχέση με την μητέρα του  την οποία χώρισε το 2016 όταν όπως λέει παράτησε το μικρό κοριτσάκι τους στην Ευρώπη.



Χρειάστηκε όπως τόνισε να πετάξει ο ίδιος στο Λονδίνο για να παραλάβει την μικρή συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Ηταν εκρητκική σαν χαρακτήρας και δεν έπαιρεν κουβέντα από κανέναν, ούτε από μένα, ούτε από τους δικούς της».
Το μόνο σίγουρο αυτή την στιγμή είναι ότι χώρισε με τον τελευταίο της συντροφο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι οποίες την έστειλαν να περιφέρεται τελικά σαν ένα ξωτικό με χαμένα λογικά στην φαβέλα που εντοπίστηκε   

Πριν από την φυγή της η Φόντες είχε εξαφανιστεί για λίγες ημέρες και στην Νέα Υόρκη κατηγορώντας μετά τους γονείς της ότι διέδιδαν ψεύδη για την ίδια ενώ έβαλαν κάποια ουσία στο φαγητό και το νερό της.

Προς το παρόν το παζλ για την χαμένη της ζωή προσπαθούν να λύσουν οι ψυχίατροι του Νοσοκομείου που νοσηλεύεται η καλλονή από την Βραζιλία, η οποία υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Ο τελευταίος της σύντροφος που οι πληροφορίες λένε ότ είναι αστυνομικός στο επάγγελμα παραμένει εξαφανισμένος, αφού ειδικά μετά την δημοσιότητα που απέκτησε η υπόθεση, το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να γίνει γνωστό το όνομά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης