Κορωνοϊός: Χαμηλός ο ρυθμός νέων θανάτων σε Βρετανία και Ιταλία
Συνεχίζουν να «γράφουν» κρούσματα κορωνοϊού οι δυο χώρες, που έχουν πληγεί σημαντικά από την πανδημία
Ακόμα 11 θάνατοι ασθενών του κορωνοϊούκαταγράφηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην χαμηλότερη σχετική καταγραφή των 17 τελευταίων εβδομάδων.
Συνολικά πλέον, με βάση τα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας της χώρας, οι θάνατοι από τον ιό έχουν φτάσει τους 44. 830. Στο μεταξύ, τα νέα κρούσματα το πρωί της Δευτέρας ήταν 530 και συνολικά ανέρχονται σε 290.133.
ΣτηνΙταλία, καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο άλλοι 13 θάνατοι, παρουσιάζοντας μικρή αύξηση από τους χθεσινούς εννέα. Συνολικά, οι νεκροί στην Ιταλία έφτασαν στους 34.967 από την έναρξη εμφάνισης της πανδημίας στη χώρα.
Την ίδια στιγμή, τα νέα κρούσματα έπεσαν στα 169 σήμερα από τα χθεσινά 234. Παράλληλα, αποθεραπεύτηκαν 178 ασθενείς από τους χθεσινούς 349. Συνολικά, έχουν αποθερπαευτεί 195.106 άτομα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.