Μπόρις Τζόνσον - Σάλος από τις γυμναστικές του επιδείξεις: Έκανε κάμψεις με... γραβάτα για να δείξει πόσο υγιής είναι

Μπόρις Τζόνσον - Σάλος από τις γυμναστικές του επιδείξεις: Έκανε κάμψεις με... γραβάτα για να δείξει πόσο υγιής είναι

Με γραβάτα κάνει push-ups ο Τζόνσον δηλώνοντας ότι νιώθει τέλεια - Τα βρετανικά ΜΜΕ και τα social media ξεσπαθώνουν για το τεστ αντοχής του Βρετανού πρωθυπουργού

boris000
Τι ήθελε να αποδείξει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον κάνοντας push-ups στη διάρκεια συνέντευξης σε δημοσιογράφο της κυριακάτικης εφημερίδας «Mail»; Ότι είναι αθλητικός, ότι είναι αρρενωπός ή ότι είναι υγιέστατος;

Ο εκκεντρικός Συντηρητικός πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει προσελκύσει ουκ ολίγες φορές το ενδιαφέρον των ΜΜΕ με τον αυθορμητισμό του.

Αυτή τη φορά όμως μάλλον υπερέβη τα εσκαμμένα, όπως σχολιάζουν πολλοί χρήστες στα social media αλλά και βρετανικά ΜΜΕ.



Στη διάρκεια συνέντευξής του στη Ντάουνινγικ Στριτ, ο Τζόνσον προσέφερε ένα άκρως απολαυστικό θέαμα στο φωτογράφο που ήταν παρών, όταν σηκώθηκε από την καρέκλα και άρχισε τις γυμναστικές επιδείξεις.

Κλείσιμο
Γιατί το έκανε αυτό; Για λόγους εντυπωσιασμού και για να αποδείξει στους συμπολίτες του ότι μετά την νοσηλεία του ύστερα από επιπλοκές του νέου κορωνοϊού και παρά τα ξενύχτια λόγω του μωρού του, είναι σε φόρμα, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Metro.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» τον έχει στην πρώτη σελίδα  ενώ ο «Guardian» δεν σχολιάζει θετικά το τεστ αντοχής του Τζόνσον.

000_1U50QC


«Μειώνεται η επιθετική γοητεία του Μπόρις Τζόνσον», γράφει από την πλευρά της η βρετανική εφημερίδα επισημαίνοντας ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός έκανε πουσάπς με ντύσιμο γραφείου στο στο χαλί της Ντάουουνινγκ Στριτ.

«Ο Μπόρις Τζόνσον ήθελε να αποδείξει τις αντοχές του και ως πατέρας νεογέννητου».

«Ως πατέρας που φροντίζει το μωρό εξομοιώνει τη γονική μέριμνα με τη θηλυκότητα και τη δύναμη με την αρρενωπότητα. Και έτσι, κινούμενος ανάμεσα στα δύο αυτά αντίθετα πράγματα, αποφάσισε να κάνει μία κίνηση για να αποδείξει και τα δύο».

Ο Μπόρις Τζόνσον έχει δηλώσει παρών στην ανατροφή του μωρού του συμμετέχοντας ενεργά ως πατέρας, αν και λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκοιμηθεί σε τηλεδιάσκεψη, όπως σχολιάζει το Guardian.

«Δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα να αθλείσαι στο σπίτι  είναι για αρχάριους, αφού το κάνει με ντύσιμο γραφείο, φορώντας γραβάτα».

«Πολλοί σκέφτηκαν ότι αυτή η εικόνα θυμίζει τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν, πάνω στο άλογό του, γυμνός από τη μέση και πάνω . Ο παραλληλισμός πρέπει, πάνω απ 'όλα, να μας κάνει ευγνώμονες που ο Τζόνσον δεν είναι γυμνός, κάτι που θα ήταν μια πραγματικά μία χαλαρή επίδειξη αυταρχισμού (εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών του). Παρ 'όλα αυτά, το να βλέπεις έναν πρωθυπουργό να ασκεί επιθετική γοητεία χρησιμοποιώντας τους δικέφαλους μύες του, είναι περίεργο και άβολο», προσθέτει το βρετανικό δημοσίευμα.

«Ποτέ δεν ένιωσα καλύτερα», δήλωσε από την πλευρά του ο Μπόρις Τζόνσον στον δημοσιογράφο της κυριακάτικης εφημερίδας «Mail» αποκαλύπτοντας τα σχέδια του για την οικονομική ανάκαμψη της χώρας του μετά την άρση του lockdown για τον περιορισμό της νέας πανδημίας.



Την ίδια ώρα, στα social media η φωτογραφία του Τζόνσον να αθλείται με γκρίζο παντελόνι, λευκό πουκάμισο και κόκκινη γραβάτα στο χαλί της Ντάουνινγκ Στριτ σχολιάστηκε με ειρωνεία από πολλούς χρήστες:

«Τι είδους επικοινωνιακό κόλπο έκανε ο Μπόρις Τζόνσον με τα πους απς στους φωτογράφους;», γράφει ένας χρήστης.

«Χαχα χαχα. Έτοιμος; Σοβαρά; Αυτό είναι το πιο αστείο tweet που έχω δει ποτέ. Συνεχίστε - κάντε μερικά pushups. Είστε στο τσεπάκι του Πούτιν, τώρα προσπαθείτε να τον μιμηθείτε. Τι αστείο », σχολίασε άλλος χρήστης.


Ειδήσεις σήμερα: 

Σκυλακάκης (ΘΕΜΑ 104,6): Εξετάζουμε και τρίτη επιστρεπτέα προκαταβολή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ξεκινά σήμερα η δημόσια προσφορά για το ομόλογο ύψους 500 εκατ. ευρώ.

«Η TUI έτοιμη για την εκκίνηση της τουριστικής σεζόν» και στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης